WhatsApp pentru Windows şi Mac !

Data: 11/05/2016 | Autor: .

WhatsApp pentru Windows şi Mac!

Versiunile WhatsApp pentru Windows şi Mac sunt gratuite şi pot fi descărcate de pe site-ul oficial.

WhatsApp, serviciul de comunicare deţinut de Facebook, a anunţat lansarea aplicaţiilor dedicate pentru laptopurile şi desktopurile cu Windows şi MacOS, relatează GadgetReport.ro

Compania a precizat că aplicaţiile WhatsApp pentru Windows şi Mac includ toate facilităţile oferite de versiunile mobile, pentru Android şi iOS, printre care se află notificările de mesaje, shortcut-uri pentru desktop, scurtături de tastatură etc.

Noile aplicaţii WhatsApp pentru Windows şi Mac se sincronizează automat cu cele mobile, astfel că mesajele ajung instant pe toate dispozitivele conectate.

După descărcarea şi instalarea aplicaţiei, utilizatorii trebuie să scaneze un cod QR de pe ecran, folosind aplicaţia WhatsApp de pe mobil. Dacă codul este recunoscut, aplicaţia de desktop şi laptop are undă verde.

În esenţă, aplicaţia WhatsApp pentru Windows şi Mac arată şi se comportă la fel ca cea de mobil. Poţi trimite mesaje celor aflaţi în listă, inclusiv emojicon-uri şi, de asemenea, poţi dicta mesaje.

Versiunile pentru desktop şi laptop sunt compatibile cu MacOS X 10.9, Windows 8 şi Windows 10.

WhatsApp are, în prezent, peste 1 miliard de utilizatori lunar, iar cei de la Facebook speră că lansarea noilor aplicaţii WhatsApp pentru Windows şi Mac va creşte şi mai mult numărul clienţilor.