Windows Phone Mango apare in doua saptamani

Data: 22/09/2011 | Autor: .

Microsoft a anuntat ca va lansa noul sistem de operare Windows Phone 7.5 Mango saptamana viitoare sau cel tarziu peste doua saptamani. Microsoft afirma ca noul sistem va fi compatibil cu toate smartphone-urile.

Acer, HTC, Toshiba, Huawei, LG, Samsung, ZTE si Nokia vor lansa, in  toamna acestui an, o serie de telefoane mobile care vor rula versiune imbunatatita a sistemului de operare Windows Phone 7.

 Japonezii de la Fujitsu au lansat, deja, in premiera mondiala, primul smartphone cu Windows Phone Mango. Modelul IS12T este vandut prin intermediul operatorilor de telefonie KDDI si Okinawa. Vezi detaliiaici.

Noua versiune, cu nume de cod “Mango”, va aduce nu mai putin de 500 functii noi, menite sa ofere o experienta mai bogata si mai multa flexibilitate utilizatorilor de telefoane cu Windows Phone 7.

Printre facilitati se numara integrarea browser-ului Internet Explorer 9 Mobile, derivat din IE9, un suport multi-tasking, inclusiv pentru aplicatii Third-Party si integrarea suportului pentru Office 365, ce va include email, aplicatii office si calendar in cloud-computing.