Xiaomi Mi Air 2S. Noile căști wireless promit o autonomie de 24 de ore

Data: 3/04/2020 | Autor: .

Xiaomi Mi Air 2S. Noile căști wireless promit o autonomie de 24 de ore

Xiaomi a anunțat lansarea Mi Air 2S (TWS), căști wireless care costă 52 de euro și care urmează să fie disponibile la nivel mondial din această primăvară. Căștile se remarcă prin tehnologia Bluetooth îmbunătățită și prin durată de viață a bateriei mult mai bună (până la 24 de ore în total). Căștile sunt disponibile în prezent numai în China, unde pot fi precomandate pentru 400 CNY (56 $ / 52 €), relatează GadgetReport.ro

Căștile Xiaomi Mi Air 2S sunt dotate cu drivere de 14,2 mm și se conectează la telefon prin Bluetooth 5.0 folosind LHDC – o alternativă la aptX-HD de la Qualcomm, disponibilă pentru toți producătorii de smartphone-uri începând cu Android 10. LHDC oferă un mod de latență scăzută.

Pentru a reduce problemele de conectivitate, sunetul este trimis separat la fiecare cască. Acest lucru vă permite, de asemenea, să utilizați fiecare cască separat, astfel că puteți asculta într-o cască muzică iar în cealaltă să vorbiți cu cineva.

Xiaomi Mi Air 2S vin într-o carcasă care acceptă încărcare wireless Qi și care are un port USB-C în partea de jos.  Încărcarea completă se efectuează în numai o oră.

Căștile au o autonomie de 5 ore de redare și, cu carcasa încărcată, obțineți un total de 24 de ore (cu 70% mai mult decât generația anterioară).

Xiaomi unveils Mi Air 2S TWS earbuds with 24h battery life, LHDC codec support

Căștile nu au funcția de active noise cancellation (reducere a zgomotului ambiental), însă Xiaomi folosește un software special pentru reducerea zgomotului în timpul apelurilor. Puteți accepta apeluri apăsând una dintre căști, iar prin controalele tactile puteți schimba și volumul. Căștile au senzori IR care detectează când le scoateți din ureche și astfel intră automat în modul de pauză.

Xiaomi Mi Air 2S sunt optimizate pentru a fi folosite împreună cu telefoanele cu MIUI, astfel că veți putea accesa vocal asistentul AI Xiao. De asemenea, telefoanele care rulează MIUI vor deschide o notificare pentru a împerechea căștile imediat ce le conectați.