Sony WF-XB700. Autonomie de până la nouă ore și un preț foarte bun

Data: 4/04/2020 | Autor: .

Sony WF-XB700. Autonomie de până la nouă ore și un preț foarte bun

Sony a lansat o nouă pereche de căști wireless, Sony WF-XB700, care promit o autonomie foarte bună, de 9 ore, un sunet ,,Extra Bass’’ și care costă numai 129,99 dolari.

Sony WF-XB700 vin să completeze gama de căști wireless produse de japonezi din care, bineînțeles, vârful de gamă îl reprezintă Sony 1000XM3, unele dintre cele mai bune căști de pe piață.

Sony WF-1000XM3, cele mai bune căști wireless de pe piață?

Ce aduce nou Sony WF-XB700? În primul rând  tehnologia Sony „Extra Bass”, care le oferă un sunet cu un bass puternic și bine definit.

Noile căști au o autonomie de până la 9 ore, cu o singură încărcare, iar carcasa de încărcare le mai oferă încă 9 ore de autonomie. O performanță remarcabilă în acest segment, unde media este de 6 ore de autonomie reală și de 12 ore de autonomie cu carcasa specială.

Sony WF-XB700 sunt rezistente la apă și transpirație (IPX4), astfel că le poți folosi la sală și la alergări chiar și pe ploaie. Căștile folosesc Bluetooth 5.0 și fiecare cască stabilește o conexiune individuală la telefon. În materie de codecuri, Sony acceptă AAC și SBC.

Important și relevant – castile nu oferă opțiunea de anulare a sunetului ambiental. Nu că ar fi o mare problemă, dimpotrivă. Din punctul nostru de vedere, este bine să poți auzi ce se întâmplă în jurul tău.

Sony XB700 vor fi disponibile din această lună în opțiuni de culoare alb-negru.

Sony a anunțat, totodată, lansarea unor căști on-ears care anulează zgomotul . Căștile WH-CH710N de 199,99 USD includ „Artificial Intelligence Noise Cancelling ”, care „analizează constant componentele de sunet ambiental și selectează automat cel mai eficient mod de anulare a zgomotului.”

CH710N-urilee funcționează până la 35 de ore în mod continuu, la o încărcare completă. Ca și castile Sony XB700, acestea acceptă doar codec-urile AAC și SBC, nu și LDAC, rezervat de Sony pentru căștile mai scumpe CH710N-urile vin doar în negru și pot fi precomandate din această lună.