Xiaomi Mi Mix Alpha. Telefonul cu cel mai spectaculos ecran

Data: 24/09/2019 | Autor: .

Xiaomi Mi Mix Alpha. Telefonul cu cel mai spectaculos ecran

Chinezii de la Xiaomi au prezentat oficial noul concept-flagship Xiaomi Mi Mix Alpha, un smartphone extrem de spectaculos, cu un ecran “surround screen” care acoperă aproape tot telefonul, relatează GadgetReport.ro

Noul smartphone Xiaomi Mi Mix Alpha se remarcă, în primul rând, prin ecranul ieșit din comun, o premieră în industrie. Display-ul ,,Waterfall’’ acoperă peste 80% din telefon, inclusiv marginile acestuia, și crează astfel o experiență fără precedent. Vei putea accesa aplicații atât de pe fața cât și de pe spatele gadgetului, iar de pe laterale vei putea seta volumul cu ajutorul unei zone touchscreen.

Singura zonă care nu este acoperită de ecran este cea în care se află camerele foto de pe spate. Xiaomi se laudă cu un screen-to-body ratio de 180 de procente, o performanță fără precedent.

Dincolo de ecranul spectaculos, Xiaomi Mi Mix Alpha vine și cu o configurație hardware de ultimă generație. Un procesor Qualcomm Snapdragon 855+ cu conectivitate 5G, 12 GB de RAM, 512 GB spațiu de stocare, și o baterie de 4050 mAh cu încărcare rapidă la 40W.

Xiaomi Mi Mix Alpha include cel mai nou senzor Samsung, de 108 MP (1/1.33-inch), care captează mai multe detalii și luminozitate, producând imagini super sharp de 27 MP.

Telefonul nu are o cameră de selfie pentru simplul motiv că poți întoarce telefonul și să vezi, pe ecran, imaginea, într-o experiență optimă, foarte originală,  relatează The Verge

Chinezii afirmă că Xiaomi Mi Mix Alpha va fi lansat în producție în decembrie, într-o cantitate limitată, pentru piața chineză, la un preț de 19,999 yuani,  echivalentul a 2,800 de dolari.