Yale Linus, o încuietoare inteligentă accesibilă prin smartphone

Data: 10/12/2020 | Autor: .

Yale a lansat Linus, o încuietoare inteligentă pentru ușă, fără cheie, concepută pentru a securiza și îmbunătăți accesul în locuințe. Yale Linus și aplicația Yale Access au potențialul de a deschide o gamă largă de posibilități unice, inclusiv livrare în domiciliu, închirieri de locuințe pe termen scurt și servicii precum curățenie sau babysitting.

Încuietoarea Yale Linus o găsiți pe acest LINK la cel mai bun preț.

Noua încuietoare inteligentă Yale Linus permite utilizatorilor să încuie și să descuie ușa de oriunde s-ar afla. Având la bază o tehnologie software avansată și beneficiind de aplicația mobilă intuitivă Yale Access, Linus® permite intrarea fără cheie. Aceasta oferă utilizatorilor săi posibilitatea de a vedea cine și când vine, de a acorda chei virtuale pentru oaspeți și de a verifica dacă ușa este deschisă sau închisă.

Un avantaj major al Yale Linus este faptul că poate transforma orice ușă într-una inteligentă, deoarece poate fi integrată cu ușurință, fără asistență tehnică, pe orice tip de ușă nouă sau deja existentă. Dispunând de tehnologie de ultimă generație, încuietoarea inteligentă se conectează și cu sistemele smart home de top din locuință, cu cele de asistență vocală și cu platformele de închiriere a caselor, pentru un control și o gestionare ușoară a accesului.

“Ne bucurăm că putem lansa pe piața din România un produs precum Yale Linus® deoarece am observat tot mai mult, în ultimii ani, dorința românilor de a utiliza produse smart pentru casă. Cu noua încuietoare inteligentă de la Yale suntem convinși că oferim cea mai bună soluție pentru un acces sigur, încorporând un design deosebit”, a declarat Florin Tihulcă, Managing Director ASSA ABLOY Opening Solutions România.

Cu un finisaj din metal periat în nuanțe de argintiu sau negru, încuietoarea inteligentă lansată de Yale oferă funcționalități suplimentare, ușurință în utilizare și se potrivește caselor elegante și moderne.

Funcții inovatoare precum blocare / deblocare automată și conectivitate mobilă

Yale Linus poate adăuga funcționalitate, dar și stil unui obiect comun pe care îl deține fiecare casă sau apartament – o ușă. Astfel, există posibilitatea încuierii automate a ușii atunci când locatarii sunt plecați pentru o zi, fie imediat după închidere, fie după o anumită perioadă de timp prin intermediul aplicației mobile Yale Access. Când aceștia revin acasă, cu ajutorul funcției de deblocare automate, ușa se va descuia, mulțumită tehnologiei geo-fencing, fără a mai fi necesare cheile.

 

Cel mai important aspect este că locatarii pot scăpa de grija încuierii ușii. Prin intermediul aplicației Yale Access, poate fi verificată starea ușii în orice moment. Pentru un plus de confort, Linus® dispune de tehnologia DoorSense™ care anunță dacă ușa este închisă sau dacă a fost lăsată întredeschisă.

Aplicația mobilă intuitivă Yale Access permite utilizatorilor accesul și controlul încuietorii inteligente de la distanță, printr-o simplă atingere a unui buton de pe smartphone, prin conectarea acesteia la Yale Connect Wi-Fi Bridge. De asemenea, poate fi partajat accesul în locuință cu persoanele de încredere. Totodată, aplicația oferă acces la activitatea dispozitivului, trimite notificări sau poate bloca și debloca ușa de oriunde din lume. Utilizatorii pot beneficia, de asemenea, prin conectarea la Yale Connect Wi-Fi Bridge, de integrări cu asistenți vocali, cum ar fi Apple HomeKit, Amazon Alexa, Google Assistant, dar și cu platforme de închirieri de top.

 

Linus® oferă flexibilitatea ca un smartphone sau un Apple Watch să devină cheia locuinței printr-o simplă atingere pentru încuierea sau descuierea ușii. Dacă totuși utilizatorul nu are acces la telefonul său sau nu dorește să instaleze aplicația, este suficient să introducă un cod PIN folosind tastatura inteligentă Yale pentru a deschide ușa. Deja recunoscut pentru că oferă o experiență remarcabilă pentru utilizator, Linus® a fost nominalizat la Premiile UX Design 2020 din mai multe sute de participanți din 34 de țări.

 

Ca parte a ecosistemului Yale Access, Linus® poate fi conectat cu alte produse din gamă, seifurile inteligente, încuietorile inteligente pentru dulap și alarmele inteligente Yale. Pentru mai mult confort, alarmele inteligente sunt dezarmate automat atunci când încuietoarea este descuiată prin sistemul Yale Access. Integrările cu partenerii Yale precum sisteme smart home de top, asistenți vocali și platforme de închirieri Airbnb oferă un plus de siguranță și ușurință în utilizare. Încuietoarea inteligentă Linus® nu trebuie decât conectată cu asistentul vocal preferat pentru a încuia, descuia și verifica starea ușii.

 

Yale Linus® – ideal pentru pasul următor în accesul la servicii la domiciliu

Yale Linus și aplicația Yale Access au potențialul de a deschide o gamă largă de posibilități unice, inclusiv livrare în domiciliu, închirieri de locuințe pe termen scurt și servicii precum curățenie sau babysitting.

Numai serviciile de livrare la domiciliu vor elimina unele dintre cele mai mari provocări cu care se confruntă astăzi cumpărătorii online. Cu Linus®, obstacolele de zi cu zi, cum ar fi livrările eșuate din cauza lipsei de acasă și locațiile incomode de preluare vor deveni o grijă a trecutului. Fie că utilizatorul încuietorii inteligente este proprietarul unei case de vacanță de închiriat, un client al serviciilor de curățenie și de plimbare a câinilor sau cineva interesat să primească asistență medicală la domiciliu și livrări, funcționalitățile Linus® și ale aplicației Yale Access vor ajuta ca aceștia să își poată gestiona timpul mai bine.

Încuietoarea Yale Linus o găsiți pe acest LINK la cel mai bun preț.