Zanco Tiny t2. Telefonul cât un stick USB și cu o autonomie de 7 zile

Data: 18/01/2020 | Autor: .

Zanco Tiny t2. Telefonul cât un stick USB și cu o autonomie de 7 zileCompania britanică Zanco a lansat un telefon, intitulat Tiny t2, despre care afirmă că este „cel mai mic telefon din lume”, relatează GadgetReport.ro

Zanco Tiny t2 este al doilea telefon produs de compania britanică, după Zanco Tiny t1, introdus în 2017 și care se vinde pe Amazon pentru 50 de dolari.

Cu o lungime de 2,4 inci, 1,18 inci lățime și 0,65 cm adâncime, Tiny T2 cântărește doar 31 de grame.

În carcasa cât a unui stick USB, producătorii au plasat un ecran TFT de 1 inch, un modul radio 3G, o cameră de 0,3 megapixeli, conectivitate Bluetooth, jack pentru căști de 3,5 mm și slot microSD. Are chiar și câteva jocuri preinstalate.

Durata de viață a bateriei este impresionantă, de aproape o săptămână, la o singură încărcare. Există însă unele dezavantaje – telefonul nu include semnal 4G, iar tastele sunt destul de greu de apăsat, având în vedere că sunt minuscule.

Zanco promovează Tiny t2 ca un „telefon secundar”, pe care îl puteți folosi în caz de urgență și pe post de MP3 player și radio încorporat.

Proiectul telefonului, lansat pe Kickstarter săptămâna trecută, și-a găsit imediat investitori, fiind finanțat integral în mai puțin de o zi. Astfel că va trece destul de repede la producția de serie.