Zoolz oferă 1 TB spaţiu de stocare în cloud, pe termen nelimitat, la un preţ incredibil

Data: 22/05/2017 | Autor: .

Zoolz oferă 1 TB spaţiu de stocare în cloud, pe termen nelimitat, la un preţ incredibil

Zoolz şi Windows Central Digital au lansat o ofertă excelentă pentru utilizatorii care vor să îşi salveze datele în cloud. Pentru 29 de dolari (aprox. 120 de lei) se poate achiziţiona un spaţiu de stocare de 1 TB, pe termen nelimitat, pe platforma Zoolz, relatează GadgetReport.ro

Preţul este unul excelent, în condiţiile în care spaţiul de 1TB costă, pe alte site-uri, cel puţin 10 dolari pe lună. În mod normal, preţul pentru un astfel de serviciu, pe Zoolz, este de 3600 de dolari.

OFERTA O GĂSITI PE ACEST LINK

Zoolz este o platformă de servicii cloud care îşi salvează datele pe Amazon Cold Storage, prin sistemul “Glacier”. O variantă foarte bine securizată, graţie protocolului de securitate 256-AES.

Odată ce v-aţi deschis cont pe Zoolz şi aţi făcut plata, veţi putea să vă faceţi backup la toate datele. Singurul dezavantaj al sistemului este că, atunci când veţi dori să le descărcaţi, viteza va fi una foarte redusă, cel puţin pentru cei 500 GB disponibili in Archive Storage.

Un backup pentru un calculator va dura între 3-5 ore, în condiţiile în care datele Zoolz sunt accesate din „cold storage-ul” Amazon.

Având în vedere însă că spaţiul este unul sigur şi foarte mare, oferta este una excelentă. Asta mai cu seamă că veţi putea accesa datele de pe orice dispozitiv, de la laptopuri la telefoane mobile.

Cum funcţionează Zoolz vedeţi în clipul video de mai jos.