Ai televizor smart Sony? Poți folosi serviciul Apple TV+

Data: 16/10/2020 | Autor: .

Începând din 14 octombrie, cei care dețin anumite modele de televizoare smart Sony pot accesa serviciul Apple TV+, un concurent direct pentru Netflix, Amazon PrimeVideo și Disney+.  Aplicația a început să fie disponibilă în Europa pe seria XH90, printr-o actualizare de software, și va fi lansată în curând în alte peste 100 de țări și regiuni.  

Dincolo de seria Sony XH90, aplicația Apple TV va fi disponibilă, până la sfârșitul anului,  și pe alte modele de televizoare Sony lansate în anul 2018, dar și pentru majoritatea modelelor din 2019 și 2020.

Clienții se pot abona la Apple TV+ în aplicația Apple TV de pe televizoarele smart Sony, dar și de pe iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch, Mac și alte platforme, inclusiv la adresa tv.apple.com, pentru €4.99/£4.99 pe lună. Pentru o perioadă limitată de timp, clienții care achiziționează un nou dispozitiv iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch sau Mac se pot bucura de Apple TV+ în mod gratuit pentru o perioadă de un an.

Utilizatorii televizoarelor smart Sony pot naviga prin aplicația Apple TV pentru a cumpăra sau închiria peste 100.000 de filme și emisiuni TV, inclusiv titluri disponibile la rezoluție 4K HDR și compatibile Dolby Atmos, la fel cum se pot bucura și de recomandări personalizate și selectate special pentru ei și, de asemenea, pot accesa biblioteca filmelor achiziționate și a emisiunilor TV de la Apple.

Modelele selecționate de televizoare Sony suportă AirPlay 2 și HomeKit. Cu AirPlay 2, utilizatorii pot reda cu ușurință clipuri video, dar și alte tipuri de conținut de pe dispozitivele iPhone, iPad sau Mac direct pe televizorul smart. HomeKit oferă o cale ușoară și sigură pentru ca utilizatorii să controleze televizoarele smart Sony prin intermediul aplicației Home sau prin activarea Siri pe dispozitivele Apple.

Despre Apple TV+

Aplicația include Apple TV+, noul serviciu de abonamente video de la Apple, care oferă seriale originale, filme și documentare de la cei mai creativi creatori de conținut din lume, inclusiv „The Morning Show”, „See”, „Defending Jacob”, „Ted Lasso”, „Greyhound”, „The Banker”, „Boys State”, și „Beastie Boys Story”.

De asemenea, cu ajutorul aplicației Apple TV, utilizatorii se pot abona la canalele Apple TV și se pot bucura de conținut la cerere, fără reclame, direct prin aplicația Apple. Mai mult, prin funcția Family Sharing abonamentele la canalele Apple TV pot fi împărțite de până la șase membri ai familiei, utilizând ID-ul și parola Apple personale.

Sony BRAVIA XH90 și ZH8. Primele televizoare compatibile cu Playstation 5