Aladdin se întoarce într-o adaptare live-action excelentă

Data: 24/05/2019 | Autor: .

Disney readuce în actualitate marile hituri din trecut, iar relansarea lui Alladin este, din această perspectivă, un demers live-action  excelent, cu o poveste bine spusă, efecte speciale superbe și scene spectaculoase, grație noilor tehnologii, relatează GadgetReport.ro.

Am vizionat în avampremieră filmul Aladdin în formatul IMAX 3D la Cinema City și am fost plăcut surprinși de adaptarea acestuia. Iar prezența lui Will Smith în rolul duhului din lampă nu este chiar o chestie de hulit, dimpotrivă. Celebrul actor are o prestație excelentă în rolul duhului care va îndeplini cele 3 dorințe ale tânărului Aladdin (Mena Massoud), în speranța de  a o cuceri pe prințesa Jasmine (Naomi Scott).

Povestea din Alladin se desfășoară în orașul Agrabah, unde tânărul Aladdin se întâlnește, din întâmplare, cu prințesa Jasmine și este cucerit de frumusețea și șarmul acesteia. Povestea o știți deja, din copilărie.

Dincolo de story-ul clasic, bine pus în scenă, ne-au surprins foarte plăcut efectele speciale 3D – o experiență multimedia care merită trăită.

aladdin-duh-lampă

Duhul fermecat alături de Aladdin

Realizat după faimosul desen animat din anul 1992, și distribuit în România de Cine Forum România, Alladin păstrează în mare parte aceleași scene, povestea curgând simplu și atractiv, fără prea mari abateri de la textul inițial.

Aladdin

Poster-ul oficial Aladdin

Alladin este, în concluzie, un film care merită văzut indiferent de vârstă. Pentru cei mici, filmul este dubat. Dacă vreți o experiență completă. alegeți să-l vedeți în 3D, IMAX 3D cât și 4DX cele două formate din urmă fiind exclusiv valabile în cinematografele Cinema City.