Allview Alldro Speed S trece pe Android Ice Cream Sandwich (VIDEO)

Data: 26/10/2012 | Autor: .

Allview a lansat update-ul la Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich pentru tabletele AllDro Speed S. Procedura de actualizare este disponibila aici. Daca va intereseaza tableta, aceasta costa 599 lei si o puteti cumpara de aici.

“Dupa ce am venit cu update-uri la Android 4.0.4 pentru tabletele Alldro Speed, Alldro Speed i si Alldro 2 Speed HD, urmatorul model pentru care facem actualizarea este Alldro Speed S.”, a declarat Laurentiu Titei, PR Specialist Allview.

Actualizarea la Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich le ofera utilizatorilor de tablete Alldro Speed S o stabilitate sporita, dar si o interfata mai interactiva si mai usor de utilizat. In privinta performantelor camerei, noua versiune a sistemului de operare contribuie la imbunatatirea acestora si aduce o aplicatie mai prietenoasa, cu un timp de raspuns imbunatatit. In plus, versiunea 4.0.4 de la Android simplifica semnificativ modalitatea de atasare a imaginilor sau a altor fisiere la e-mail-uri.

Printre imbunatatirile de care pot beneficia posesorii tabletelor Alldro Speed S se numara, de asemenea, rotirea mai rapida si mai fluenta a ecranului.

Mai multe informatii despre tableta AllDro Speed S, dar si despre procedura de actualizare a sistemului de operare pot fi consultate pe pagina de prezentare a produselor de pe site-ul producatorului, www.allview.ro.