Allview lanseaza telefonul Dual SIM F3 Sensy

Data: 12/09/2011 | Autor: .

Firma romaneasca Allview a lansat, luni, noul telefon mobil touchscreen F3 Sensy cu ecran de 3.2  si conectivitate prin Wi-Fi, EDGE, GPRS si Bluetooth. Telefonul costa 449 de lei. 

 Telefonul Dual SIM (108x53x11,8 mm) vede retelele GSM 900/1800 MHz, are un display touch screen – WQVGA, 240×400 px,  o camera foto 3,2MP cu flash light si zoom digital si suporta card extern de maxim 8 GB.

Telefonul se conecteaza la internet prin GPRS, EDGE si Wi-Fi si deschide paginile web prin intermediul browser-ul preinstalat Opera. Aparatul are si conectivitate prin Bluetooth 2.1 stereo cu profil A2DP care transmite semnal audio de inalta calitate catre dispozitivele compatibile. In plus, are un port microUSB si un jack stereo de 3.5 mm pentru setul de casti incluse in pachetul de vanzare.

Telefonul ofera posibilitatea instalarii aplicatiei PushMail Mobiquus si dispune de functia de Sincronizare prin care agenda si contactele inregistrate pot fi sincronizate cu un server de profil. Pentru utilizatorii activi in retele sociale F3 Sensy se conecteaza prin aplicatia preinstalata Snaptu la Facebook, Twitter, Flickr, Picasa si multe alte programe utile. Serviciile de mesagerie instant oferite de Yahoo, MSN, AIM si Google Talk pot fi accesate prin aplicatie eBuddy.

F3 Sensy dispune de un media player care deschide fisiere audio precum melodii mp3 si realizeaza streaming video de pe YouTube.

Allview F3 Sensy poate fi cumparat la 449 lei de la Emag, EvoMag, Onestop, Koyos, PCFun, PCGarage, in retelele de magazine: Selgros Cash&Carry, Domo, Fonomat, Proton, Universal 2002, EuroGSM si la alti comercianti specializati din toata tara.