iPhone 5 poate fi comandat la Deutsche Telekom

Data: 12/09/2011 | Autor: .

Deutsche Telekom a inceput sa primeasca comenzi pentru noul telefon iPhone 5, relateaza Bloomberg, care citeaza un comunicat al companiei. Furnizorul de servicii de telefonie mobila ofera clientilor posibilitatea de a precomanda noul smartphone, fara insa a preciza cand va fi lansat acesta.

Potrivit presei internationale, Apple ar putea lansa a cincea generatie iPhone luna viitoare, pe 21 octombrie.

thisismynext.com a relatat, saptamana trecuta, citand o nota interna primita de unul dintre managerii de la Best Buy, ca reprezentantii magazinelor au fost convocati  la o intalnire “Apple fixture” pe 21 octombrie, fara prezenta detalii.

Interesant este, potrivit site-ului, ca o astfel de convocare a fost trimisa si inainte de lansarea modelelor anterioare de iPhone, fapt care face susceptibila data de 21 octombrie pentru lansarea noului smartphone.

Teoria este sustinuta si de organizarea unei alte reuniuni a managerilor Best Buy Mobile pe 10 octombrie, pentru a discuta “urmatoarele lansari importante de produse”.

A inceput productia iPhone 5

Potrivit Digitimes.com, furnizorii taiwanezi de componente ai Apple au inceput productia noului telefon  iPhone 5, iar ritmul de lucru a ajuns la 150.000 de terminale pe zi. Apple spera sa produca 5-6 milioane de unitati in septembrie, iar pana la finele lui octombrie, dupa ce va opri productia iPhone 4, sa ajunga la nivelul de 22 de milioane de terminale.

Specialistii citati de presa internationala se asteapta ca noul iPhone sa beneficieze de un nou design, fie ca vorbim de forma, grosime si materialele folosite.

Potrivit unor surse, telefonul ar putea beneficia de display-ul retina de 4 inch, cu rezolutia de 960 x 640, o memorie RAM de 1 GB si un nou procesor A5 Dual Core la 1.4GHz, cu 60% mai rapid decat cel de pe iPhone 4.

iPhone 5 ar urma sa prezinte o camera foto/video de 8 megapixeli autofocus cu Ledflash, capabila sa inregistreze in 1080p HD la 25fps/720p la 30fps.

La capitolul dotari, iPhone 5 va include WiFi/UMTS/HSDPA/HSUPA/ 3G/HSPA+/4G, GSM, Bluetooth. 1xEV-DO. Bateria noului telefon ar urma sa tina pana la 8 ore in 4G, 13 ore in 3G si 420 ore in stand by. Smartphone-ul ar urma sa fie disponibil in doua versiuni, de 32GB si 64GB.