HTC pregateste lansarea unor noi smartphone-uri

Data: 12/09/2011 | Autor: .

HTC va organiza, pe 20 septembrie, la New York, o conferinta de presa in care ar putea anunta noile telefoane Omega si Eternity cu Windows Mobile, gigantul Vigor HD, Ruby 4G si modelul Bliss, smartphone-ul dedicat exclusiv femeilor.

Invitatia de presa nu contine detalii, insa specialistii anticipeaza ca evenimentul va aduce cel putin 1-2 noi telefoane, avand in vedere informatiile anterioare care confirmau lansarea, in toamna, a unor noi produse.

Potrivit PoketNow, smartphone-ul Omega, cunoscut si sub numele de Radar are un display SLCD  de 3.8-inch, un procesor de 1.5GHz Snapdragon MSM8255, 512MB RAM si doua camere, una de 8 MP cu blitz si o alta mai mica, de 1,3 MP pentru conferinte.

HTCinside.com scrie ca cel de-al doilea telefon cu WP7 Mango, Eternity, va avea un ecran WVGA Super LCD de 4,7 inch, un procesor de 1.5GHz, 16GB, doua camere de 8 MP respectiv 1,3 MP, DLNA, Bluetooth, WiFI, GPS si o baterie de 1650mAh battery.

Droid Sans afirma ca noul telefon Ruby 4G va avea un display gigant de 4.3-inc, 960 x 540 qHD, un procesor dual-core de 1,5 GHz, 1 GB RAM si o capacitate de 16 GB, extensibila cu inca 32GB.

Telefonul va rula Android 2.3 cu Sense 3.5 si va, veni, in dotarea de baza cu doua camere, una de  8-megapixel cu dual LED flash si a doua de 2 MP, pentru conferinte.

 Phandroid.com a scris despre smartphone-ul HTC Bliss ca acesta ar urma sa aiba un ecran capacitiv LCD de 3.7-4 inch, ce se poate transforma usor in oglinda. La capitolul hardware, sursele din piata vorbesc de un procesor de 800 MHz, acelasi ca pe ChaCha, o memorie de 512 RAM si un sistem de operare Android 2.3.

In ceea ce priveste conectivitatea, telefonul ar urma sa prezinte toate dotarile devenite standard in industrie, de la 3G la Wi-Fi, Bluetooth 3.0 si mini USB 2.0.

In ceea ce priveste modelul Vigor, potrivit surselor Android Police, noul telefon de la HTC va avea un ecran de 4,3 inch HD, un procesor Qualcomm Snapdragon SoC la 1.5GHz dual core, similar cu cel care echipeaza EVO 3D si Tableta «Puccini».

HTC Vigor va rula sistemul de operare Android 2.3.4. Sursele afirma ca noul telefon va fi «vandut» dupa o strategie similara celor de la Dell, cu al lor Streak 5, un telefon/tableta extrem de interesant cu un ecran de 5 inch,  foarte bine vandut in SUA.

Smartphone-ul HTC va avea, cel mai probabil, o camera de 6 sau 8 MP.