Angel Has Fallen. Un film de acțiune plin de suspans și adrenalină

Angel Has Fallen. Un film de acțiune plin de suspans și adrenalină

Seria de filme Fallen revine cu un nou episod, intitulat Angel Has Fallen ( Cod Roșu în Serviciile Secrete). Agentul Mike Banning ( Gerard Butler) este pus la grea încercare  când cariera în serviciile secrete cât și viața îi sunt în pericol, relatează GadgetReport.ro

,,Angel Has Fallen” este al-3 lea din această serie în care rolul principal este jucat de Mike Banning (Gerrard Butler), un agent responsabil cu președintelui SUA (Morgan Freeman). În noul film, în urma unui atac surpriză asupra președintelui Trumbull, reiese, în mod surprinzător, că Mike Banning pare să fi plănuit atentatul.

Bineînțeles, întreaga poveste urmărește tentativa lui Banning de a-și dovedi nevinovăția și de a-l găsi pe cel responsabil de atentat.

Angel Has Fallen

Gerard Butler în rolul lui Mike Baning din Angel Has Fallen (Cod Roșu În Serviciile Secrete)

,,Angel Has Fallen” este o poveste plină de adrenalină, bine închegată și cu o distribuție excelentă. Povestea, dincolo de momentele de suspans și emoție, are inclusiv momente amuzante oferite, în principal, de relația cel puțin inedită dintre Mike și tatăl său.

Dacă nu ați văzut precedentele episoade Fallen, nu este nicio problemă. Noua producție a fost gândită să poată fi urmărită fără nicio probleme ca un film de sine stătător, scenariștii reușind să ofere răspuns la toate posibilele întrebări ale spectatorilor legate de acțiunea precedentă și natura relațiilor dintre personaje.

Dincolo de distribuția de zile mari, ,,Angel Has Fallen” se remarcă prin modul excelent în care regizorul filmului a reușit să dozeze acțiunea și să o condimenteze mai ales cu efectele speciale.

Angel Has Fallen este un film bun de văzut pentru cei ce doresc să aibă parte de câteva ore de acțiune și suspans.

Echipa GadgetReport.ro îi acordă nota 7,  fiind unul dintre puținele filme cu adevărat interesante din această vară.

Distribuit de către Vertical Entertaiment,  filmul este deja prezent în cinematografele din întreaga țară.