Apple grabeste lansarea iPhone 6! Surpriza de proporţii pentru fani

Data: 9/05/2014 | Autor: .

iphone6-concept-gadgetreportApple îşi vede tot mai puternic ameninţate vânzările de noile smartphone-uri de top lansate de principalii săi competitori Samsung, HTC, Sony şi LG. Presa taiwaneză anunţă că, pentru a contracara invazia telefoanelor cu Android, gigantul IT&C ar fi luat decizia să grăbească lansarea celei de-a şasea generaţii a telefonului care a revoluţionat lumea tehnologiei, iPhone.

Potrivit unor surse din cadrul furnizorilor Apple, citate de Economic Times, noul iPhone ar urma să fie lansat în august, cu două luni mai devreme decât prevedea planul iniţial.

Aşa cum GadgetReport.ro a anticipat, Apple va lansa noul iPhone în două variante – una cu ecran de 4,7 inchi, în august, şi a alta cu un display ceva mai mare, de 5,5 inchi, în septembrie.

Ambele versiuni vor avea un ecran din safir, vor fi mai subţiri decât modelul iPhone 5s însă vor fi ceva mai grele, din cauza ecranelor mai mari şi carcasei metalice.

Dincolo de dimensiune, noile ecrane Ultra Retina ar urma sa vină cu o rezolutie mai buna decat cea de pe generatia 5s.

Potrivit surselor weibo, care au stat de vorba cu Sun Chang Xu, news chief analyst la ESM-China, smartphone-ul iPhone 6 va prezenta senzori care vor masura temperatura exterioara, presiunea atmosferica si umiditatea. Asta pe langa deja clasicul senzor de amprenta, disponibil pe iPhone 5s.

Nu este exclus, dupa modelul lansat deja de Samsung pe Galaxy S5, ca Apple sa includa si un senzor care sa masoare pulsul si temperatura corpului uman.

  Potrivit expertilor, conducerea Apple pare sa fi inteles, in sfarsit, ca telefonul nu mai reprezintă doar un obiect de pe care faci apeluri si că browsing-ul de internet, vizionarea de filme si jocurile mobile au devenit tot mai importante.

Iar trecerea la ecrane mai mari ar putea fi o lovitura de gratie pentru concurentii traditionali ai Apple, Samsung, Sony, LG si HTC.

Pe internet a aparut, recent, un nou concept video cu telefonul iPhone 6.

Din imaginile video pe care le puteti vedea mai jos, pare ca acest concept se apropie cel mai mult de realitate. Designerul Sam Beckett si-a imaginat un smartphone iPhone 6 cu un ecran de 4,7 inchi, full HD (1920X1080 px) cu o densitate de 468 pixeli/inch, acoperit cu safir.

Telefonul ar urma sa fie mai subtire cu 9% fata de iPhone 5s si cu un display mai mare cu 17%.

 

GadgetReport.ro va prezenta, recent, alte cateva concepte de iPhone 6. Le puteti vedea AICI.

MacRumors publica recent o comparatie extrem de interesanta care ne permite sa ne facem o idee despre modul in care va arata iPhone-ul 6.

c4zTD3m-800x474

KV9AayF-800x474