Samsung contraataca! Telefonul cu care vrea sa anihileze lansarea iPhone 6

Data: 11/05/2014 | Autor: .

galaxys5primeDupa ce Apple a devansat din octombrie in august lansarea noului iPhone 6, sud-coreenii au accelerat pregatirile pentru lansarea unui nou smartphone din seria Galaxy, modelul Galaxy S5 Prime, de departe cel mai spectaculos telefon din istoria Samsung.

 Potrivit GSM Arena, versiunea premium a modelului Galaxy S5 va avea numarul de cod SM-G906 si ar putea fi lansat in iunie sau iulie, inainte de iPhone 6.

Galaxy S5 Prime ar urma sa vina cu un ecran de 5.2-inchi cu rezolutie QHD la 2560×1440 pixeli, cu mult superioara celei Full HD de pe modelul Galaxy 5 vandut acum in magazine.

BGR relata anterior si despre prezenta noului procesor Snapdragon 805 octacore, a 3GB de RAM  (fata de 2GB in versiunea GS5 lansata la Barcelona)  si a 32 GB spatiu de stocare, alaturi de o noua camera de 16 MP cu un senzor optic si o baterie mai mare, de 3,200 mAh.

GadgetReport.ro relata, cu cateva saptamani inainte de lansarea Galaxy S5, ca cei care isi doresc noul smartphone de la Samsung ar trebui sa aiba putina rabdare.

In materialul “De ce sa NU te grabesti sa cumperi Samsung Galaxy S5”, anticipam atunci ca Samsung Galaxy S5 va fi doar o varianta intermediara si ca adevaratul smartphone de top va fi lansat la cateva luni distanta, dupa moda inaugurata cu succes de Apple cu ale sale modele “s”.

Potrivit GSM Arena, alaturi de  modelul Galaxy S5 Prime, Samsung ar urma sa vina si cu alte doua smartphone-uri, Galaxy S5 mini, denumire destul de stranie avand in vedere ca va avea cu un ecran de 4,5 inchi, si Galaxy S5 Mega, un smartphone cu un ecran de 6 inchi.

gsmarena_001