Apple iBand. V-ati cumpara o astfel de bratara inteligenta? (VIDEO)

Data: 19/02/2014 | Autor: .

apple-iband-gadgetreport

Apple pregateste lansarea pe piata, in acest an, a primul sau ceas inteligent, iWatch, si a noului telefon iPhone 6. Pe lista noutatilor s-ar mai putea afla si o bratara inteligenta, cunoscuta sub numele de iBand.

Daca despre iWatch si iPhone 6, GadgetReport.ro a relatat in repetate randuri, multe dintre secretele acestora fiind deconspirate, misterul ramane in ceea ce priveste gadgetul iBand.

Surse oficiale spun ca bratara este in stadiul final de dezvoltare si ca Apple isi pune mari sperante in acest produs despre care cred ca va lansa o noua nisa in piata.

Bratara iBand va avea functiuni multiple. Se va conecta prin bluetooth la telefon sau tableta cu iOS si va genera diverse informatii, de la cele medicale (puls, temperatura etc.) la cele specifice unui pedometru (distanta parcursa, viteza, calorii consumate).

Datele vor fi transmise la iPhone si analizate cu ajutorul unor aplicatii dedicate. Asa ca vei stii tot timpul cum stai cu sanatatea.

In plus, va comunica cu telefonul si va prelua tot felul de date, de la SMS-uri, email-uri, update-uri de pe retelele sociale etc.

Cei de la   T3 au incercat sa isi imagineze cum va arata noua bratara. Vedeti clipul video cu prototipul iBand mai jos.