AXIS W101 Body Worn. O cameră uşoară, de purtat în orice situaţie

Data: 1/03/2022 | Autor: .

Axis Communications anunță lansarea camerei AXIS W101 Body Worn, proiectată în așa fel încât să poată fi folosită de către orice persoană. Modelul este disponibil în două culori: alb pentru discreție și negru pentru situațiile în care descurajarea infracțiunilor este prioritară.

Aplicația mobilă inclusă permite vizualizarea și etichetarea pe teren, acest model fiind ideal pentru oricine dorește să acceseze rapid și ușor înregistrările video.

AXIS W101 oferă o calitate îmbunătățită a imaginilor și sunetului, are un gamut de culoare extins și un nivel de claritate ridicat, chiar și în scene cu luminozitate redusă.

Comparativ cu modelul precedent, suportă mai multe sisteme GNSS inclusiv GPS, Glonass și Galileo, oferind o funcție îmbunătățită de urmărire a locației. Camera dispune de un buton mare și ușor accesibil care vă permite să începeți înregistrarea cu o singură atingere. În plus, înregistrează imaginile într-o memorie tampon cu până la 90 de secunde înainte de activare, pentru a garanta captarea întregului eveniment.

AXIS W101 este construită folosing standard deschise, oferind o integrare facilă cu AXIS Camera Station și AXIS Case Insight, precum și cu sisteme VMS și EMS terțe, locale sau în cloud.

Caracteristicile principale includ:

  • Imagini și sunete clare în permanență;
  • Durată de funcționare de până la 17 ore;
  • Sistem KlickFast;
  • Urmărirea locației;
  • Garanție de 3 ani.

Cameră are o durată de funcționare de până la 17 ore, dintre care mai mult de 12 ore la o rezoluție de 1080p, putându-se încarcă din mers cu un încărcător USB-C de orice tip. Tehnologia Axis Zipstream face posibilă stocarea tuturor înregistrărilor necesare fără a compromite calitatea imaginilor.

AXIS W101 respectă standardele FBI privind securitatea cibernetică și oferă o criptare end-to-end completă. În plus, funcția Axis Edge Vault protejează identificatorul dispozitivelor Axis și simplifică autorizarea acestora în rețea.