BenQ lanseaza cel mai puternic proiector Full HD

Data: 30/08/2011 | Autor: .

BenQ lanseaza in septembrie pe piata romaneasca proiectorul SH960, echipat cu doua lampi si functia Hollywood Quality Video (HQV) pentru proiectarea imaginilor full-HD.  

Noul video-proiector BenQ SH960 asigura o luminozitate de 5500 lumeni si are un contrast nativ de 3000:1, imaginea fiind asigurata de doua lampi ce proiecteaza imaginile la la rezolutia HD-

Cu ajutorul functiei Hollywood Quality Video (HQV) instalata pe noul proiector BenQ SH960, utilizatorii au parte in orice moment de imagini de inalta definitie: proiectorul converteste imaginile standard si HD Ready in proiectii Full HD (1920 x 1080 p) cu o precizie a scalarii imaginii de peste 80%.

Proiectorul se adreseaza utilizatorilor care au nevoie de un produs adaptat amfiteatrelor sau salilor de mari dimensiuni.

Zoom-ul optic 1,5x permite montarea proiectorului SH960 la o varietate de distante de proiectie, imaginea redata neavand de suferit. Cele doua boxe de 5W incorporate completeaza calitatile multimedia ale noului proiector.

„Proiectorul poate converti, cu o rata de acuratete mai mare de 80%, imaginile standard si HD Ready in imagini full HD”, a precizat Dragos Salamac, Team Leader BenQ Romania.

BenQ SH960 este compatibil cu multiple formate video, inclusiv cu cele la rezolutie 480p, 576p, 720p, 1080i si 1080 p, oferind imagini de cinci ori mai detaliate decat modelele traditionale de proiectoare, cu o rezolutie 480p.

La capitolul conectivitate, BenQ SH960 dispune de intrari D-sub, HDMI V1.3, Composite Video, S-Video, Component Video, Audio in (Mini Jack), LAN (RJ45), mini USB.

SH960 integreaza de asemenea multe alte functii – Quick Cooling, LAN control, PIP, Noise reduction, Multidirectional Filters, 3D Color Management, Direct Power On, Auto power off, BrialliantColor si, nu in ultimul rand, tehnologia proprietara BenQ “Wall Color Correction” care permite utilizatorilor sa proiecteze imagini perfecte nu numai pe ecrane albe, ci chair si pe suprafete colorate (rosu, verde, albastru, negru, etc).

Noul proiector BenQ SP960 va fi disponibil pe piata din Romania incepand din luna septembrie, prin intermediul  Darer, IT Direct, RHS, Scop.