Toshiba prezinta primul televizor 3D cu noua tehnologie MHL

Data: 30/08/2011 | Autor: .

Toshiba a lansat pe piata australiana noul model Regza WL800A DTV pe care il promoveaza drept cel mai avansat televizor Full HD LED TV.  Disponibil in doua variante, de 46” respectiv 55”, televizorul ofera experienta 3D la 1080p cu ajutorul sistemelor CEVO-ENGINE, Auto Colour Calibration, AutoView si Resolution+. 

Pe partea de audio, televizorul vine cu un sunet ClearScan 400Hz si sistemele Dolby Volume si Audyssey EQ care asigura un reglaj suplimentar al sunetului.

Poate ce mai interesanta noutate adusa de Regza WL800A DTV o reprezinta insa noul sistem MHL (Mobile High-Definition Link), tehnologie care permita utilizatorilor sa ruleze semnal video/audio HD de pe un smartphone compatibil.

In prezent, printre telefoanele ce beneficiaza de aceasta tehnologie sunt HTC EVO 3D, HTC Flyer si Samsung Galaxy S II. Mai multe detalii aflati aici

Televizorul este iPTV ready. Are inclusa atat o mufa LAN cat si un modul wireless prin intermediul carora utilizatorii pot naviga pe internet cu ajutorul programelor dedicate sau dispozitivelor wireless.

Specificatiile complete ale televizorului le puteti citi aici.

WL800A  este disponibil in Australia la preturi cuprinse intre 2,478-3,337 dolari. Toshiba nu a prezentat detalii despre disponibilitatea televizorului si pe alte piete.