Biblia Pierdută, un nou trailer! Vlad Ţepeş, eroul unei poveşti cu iz de Teoria Conspiraţiei

Data: 31/08/2015 | Autor: .

vlad-tepes-biblia-pierduta

Biblia Pierdută”, romanul thriller cu iz de Teoria Conspiraţiei care îl are drept erou pe Vlad Ţepeş, are un nou trailer oficial. GadgetReport.ro sustine, în calitate de partener media, unul dintre cele mai spectaculoase evenimente publicistice din ultimii ani.

Biblia Pierdută” urmăreşte povestea profesorului Charles Baker, aflat pe urmele celebrului domnitor Vlad Ţepeş, în Transilvania. Acesta lansează ideea că prinţul renascentist ar fi finanţat un proiect ambiţios care urma să schimbe faţa întregii lumi.

Proiectul viza multiplicarea unui mesaj menit a fi descifrat doar de anumiţi iniţiaţi. În 1455 codul este ascuns în prima lucrare tipărită vreodată: Biblia B42 cunoscută şi ca Biblia lui Gutenberg.

„Biblia Pierdută” este un puzzle de o inteligență diabolică şi cea mai bună carte despre conspirații din ultimii ani. Povestea lui Igor Bergler este un thriller impecabil construit care atrage cititorul într-o lume în care nimic nu este ceea ce pare şi în care răsturnările de situaţie se înlăţuiesc într-un ritm hipnotizant.

O poveste sub semnul lui Dracula

Oficial, profesorul Charles Baker se află în oraşul unde s-a născut Dracula pentru a participa la o conferinţă a celor mai renumiţi istorici din lume. Neoficial, scopul prezenţei sale în inima Transilvaniei este elucidarea unui mister adânc înrădăcinat în istoria familiei sale.

Trei crime macabre, însă, îi schimbă planul de acţiune, iar profesorul Baker se găseşte în centrul unei conspiraţii de proporţii planetare care se derulează de mai bine de jumătate de mileniu.

Membrii organizației controlează pieţele financiare, mass media şi cele mai importante industrii. Ei supraveghează Internetul şi reţelele de socializare şi domină din umbră guvernele din întreaga lume.

Singurul lucru care îi poate opri este adevărul ascuns de Dracula în Biblia lui Gutenberg.

Pe măsură ce Charles Baker descoperă moştenirea familiei sale, acesta dezvăluie o imagine terifiantă a unei lumi confuze în care propaganda nu mai este o exclusivitate a războiului ci s-a insinuat subtil în viaţa de zi cu zi a fiecărui utilizator permanent conectat şi paradoxal din ce în ce mai deconectat.

Construită ca un puzzle uriaş ale cărui piese se aşează la locul lor abia la final, scrisă într-un ritm amețitor, plină de surprize şi răsturnări de situație neaşteptate, Biblia Pierdută este cartea pe care nu o poți lăsa din mână.

Un adevărat thriller cultural care îmbină desăvârşit momente de umor fin, episoade de suspans autentic, mesaje ascunse și coduri secrete minuțios construite, cartea eveniment a anului captivează de la prima propoziție și oferă o experiență literară de neegalat.

Mai multe, pe www.bibliapierduta.ro Cartea va fi publicată la editura Rao pe 1 octombrie.