Black Friday la eMag. Ce produse pot fi cumpărate pe 16 noiembrie și care sunt discounturile

Data: 8/11/2018 | Autor: .

 Black Friday la eMag va însemna peste 3 milioane de produse cu prețuri reduse, de la televizoare, telefoane mobile, laptopuri, electrocasnice, parfumuri, jocuri și jucării, produse din categoria fashion, dar și auto, mobilă și home and deco și bricolaj. Emag promite că peste 70% dintre produse vor fi livrate în termen de maxim 5 zile, relatează GadgetReport.ro

,,Am ales o singură zi de Black Friday pentru că vom oferi discounturi semnificative. Din punct de vedere economic este un efort uriaș, iar reducerile de prețuri vor însemna că vom avea cele mai mici prețuri din tot anul”, a declarat Iulian Stanciu, CEO Emag.

În acest an, în oferta eMAG vor fi incluse 50.000 de televizoare, 76.000 de smartphone-uri, 20.000 de laptopuri, 21.000 de frigidere, 15.000 de mașini de spălat, 165.000 de electrocasnice mici, 235.000 de produse fashion, 100.000 de parfumuri și cosmetice, 300.000 de jocuri și jucării, 190.000 de anvelope, 300.000 de produse pentru casă și grădină, 30.000 de articole și echipament sportiv.


eMAG și cei peste 6.000 de selleri din Marketplace participanți în promoție vor posta oferte inclusiv pentru produse speciale: 19.000 de nopți de cazare, aur, mașini, motociclete, bijuterii, pachete turistice, bilete la evenimente, abonamente, servicii medicale.

Printre aceste se vor afla monede de aur de 22K si lingouri de aur de 24K, mașini și motociclete: Honda, Aprilia, Mini, Skoda, Suzuki, BMW, Kawasaki, Piaggio, Ssang Yong, Triumph, Volvo, Ford, ceasuri și bijuterii de lux: Cellini, Diamanti, Galt, Teilor, bilete la evenimente sportive: Formula 1 (Austria, Italia, Ungaria), Finala Champions League Madrid 2019, bilete la evenimente: Concert Metallica, Concert Andre Rieu, Concert Maroon 5, Electric Castle; pachete turistice: 19.000 de nopți de cazare – vacanțe de vară, vacanțe de iarnă, croaziere și vacanțe exotice, parcuri de distracții: Disneyland, Europa Park, PortAventura, abonamente telefonie: Vodafone the Smart Black, the Super Black, servicii medicale: Abonamente medicale și abonamente stomatologice, Regina Maria, Medicover, Just Smile; experiențe inedite: Castele și conace, Escape rooms, Catamarane.

Anul acesta, eMAG se așteaptă ca valoarea totală a comenzilor să se ridice la 400 de milioane de lei.

Comenzile vor fi livrate până pe data de 28 noiembrie. Clienții eMAG pot alege să fie expediate prin curier sau vor putea fi ridicate din orice showroom eMAG, de la cele peste 600 de puncte de livrare deschise în parteneriat cu Poșta Română sau din unul dintre cele 40 de puncte de colectare Easy Box eMAG.

De Black Friday la eMag, clienții vor putea cumpăra cu cardul special eMAG și Raiffeisen Bank, care beneficiază de 60 de rate fără dobândă. De asemenea, produsele de Black Friday vor putea fi plătite și cu ajutorul celorlalte carduri de credit emise de băncile și instituțiile financiare partenere, cu beneficii de la 12 până la 24 de rate fără dobândă.

Ajuns la cea de-a opta ediție, Black Friday la eMAG a devenit cunoscut prin volumul uriaș de produse aflate în promoții și prin ofertele de preț unice. În 2018, eMAG a investit 2,5 de milioane de euro în servere, servicii de hosting și cloud pentru a păstra experiența de utilizare a site-ului în ziua cu cel mai mare trafic din an.