Breitling B55 Connected. Alternativa FABULOASA la smartwatch-uri (VIDEO)

Data: 17/03/2015 | Autor: .

Breitling B55 Connected

Celebrul producator elvetian de ceasuri  Breitling a gasit o solutie foarte interesanta pentru a contracara moda smartwatch-urilor. A lansat Breitling B55 Connected, un ceas care are un look sportiv, in stilul clasic, si functii de smartwatch. 

Primul ceas cu functii inteligente dezvoltat de  Breitling poate fi considerat un exemplu despre cum pot fi imbinate ambele tehnologii.

In carcasa de titan si sub sticla de safir, Breitling B55 Connected are un display cu functii analog (limbile clasice si cadranul orar) si digitale (doua mini display-uri) pe care sunt afisate informatiile dorite de utilizator. Ecranele se aprind de fiecare data cand ceasul este inclinat la un unghi de 35 de grade.

The Breitling B55 Connected has two LED displays Principala diferenta fata de smartwatch-uri este ca functiile smart ale Breitling B55 Connected pot fi controlate doar de pe telefon si nu invers, ca in cazul ceasurilor precum Apple Watch sau Samsung Gear 2.

De pe aplicatia dedicata de mobil, utilizatorii pot sa seteze alarmele, sa schimbe fusul orar, sa ajusteze functiile ecranului si parametrii de functionare si sa activeze „night mode”.

B55 Connected are cronometru, tahometru, compas bidirectional, inregistreaza inclusiv timpul de zbor, ca doar e produs de Breitling.

Breitling B55 Connected are sub capac o tehnologie folosita si pe Caliber B50, numita „superquartz”, care ii ofera ceasului o acuratete de 10 ori mai buna decat a ceasurilor clasice cu quartz.

Ceasul are, bineinteles, un acumulator in loc de o baterie clasica, ce poate fi incarcata la un port USB.

Ceasul nu are inca un pret. Acesta va fi dezvaluit la expozitia Baselworld 2015, de la sfarsitul saptamanii.