Britanicii au desemnat gadgeturile anului 2015

Data: 21/09/2015 | Autor: .

samsung galaxy s6 edge

T3 Awards, unul dintre cele mai mari evenimente IT&C din Marea Britanie, şi-a desemnat laureaţii din 2015. Membrii juriului, majoritatea specialişti din domeniul tehnologiei şi jurnalişti de specialitate, au decis care sunt gadgeturile cele mai performante din acest an.

Premiul pentru cel mai bun telefon al anului i-a revenit modelului Samsung Galaxy S6 Edge, considerat a fi mai performant decât iPhone 6, HTC One M9, LG G4, Sony Xperia Z3 Compact si Galaxy S6. Important şi relevant este că juriul nu a luat în calcul modelele lansate ulterior, Samsung Galaxy Note 5, Galaxy S6 Edge Plus, iPhone 6s sau Sony Xperia Z5 Premium.

Cel mai bun gadget portabil a fost votat Apple Watch, model care a primit şi titlul de Gadgetul Anului 2015. iPad Air 2 a fost desemnată tableta anului 2015, iar Apple a primit titlul de Brandul Anului 2015.

Cel mai bun televizor al anului 2015 a fost desemnat modelul LG EC970V, cea mai bună cameră foto a fost desemnată Olympus EM-5 Mk II,  iar Masina Anului 2015 a fost votată BMW i8.

Cel mai bun produs de gaming a fost desemnat PlayStation 4, Amazon Instant Video a primit premiul pentru ‘Home Technology of the Year”, Home Technology of the Year a fost votat “Works with Nest”, iar Microsoft HoloLens a primit titlul pentru „Design Innovation Award”.

Detalii despre fiecare premiul in parte aflati de pe site-ul t3.com