Cinci motive pentru care barbaţii şi femeile nu pot fi doar prieteni

Data: 18/07/2018 | Autor: .

Cinci motive pentru care barbaţii şi femeile nu pot fi doar prieteni

Relaţia platonică nu există! Cel puţin asta susţin cercetătorii de la Universitatea din Wisconsin, care au realizat un studiu foarte interesant despre modul în care femeile şi bărbaţii îşi privesc prietenii. Rezultatele arată că instinctul sexual este mult mai puternic decât cerebralitatea, iar relaţiile dintre bărbaţi şi femei au cel puţin un sâmbure erotic, relatează GadgetReport.ro

Potrivit studiului, la care au participat 88 de tinere perechi de prieteni de sex opus, bărbaţii mărturisesc că nu pot rezista atracţiei sexuale într-o relaţie de amiciţie cu o persoană de sex opus.

Sondajul a arătat că nu există bărbat care să nu fie atras sexual de amicele şi prietenele lui. Mai mult chiar, bărbaţii sunt convinşi că şi persoanele de sex opus simt, la rândul lor, aceeaşi atracţie numai că nu recunosc acest lucru.

Studiul a demonstrat că femeile gândesc altfel. Cele mai multe au mărturisit că ajung să îşi vadă prietenul drept posibil partener sexual doar în momentul în care relaţia în care se află devine şubredă.

Femeile recunosc că ar putea ajunge la o relaţie cu amicii lor doar dacă cea în care se află este pe cale să se încheie.

Aşa că, dacă eşti bărbat şi visezi la colega de serviciu, interesează-te cum o duce în relaţie!