Cosmote ofera premii de jumatate de milion de euro

Data: 13/03/2012 | Autor: .

COSMOTE Romania va acorda premii de jumatate de milion de euro, intr-o campanie promotionala care a inceput pe 12 martie si se va incheia pe 30 aprilie. Pentru a participa la concurs, utilizatorii trebuie sa descarce optiunea Mini, care costa 0,99 euro (TVA inclus).

Campania are ca scop promovarea noii optiuni MINI care aduce atat abonatilor, cat si utilizatorilor de cartele preplatite 50 de minute in retea si 50 de SMS-uri in retea, precum si 15 MB de trafic de internet mobil, beneficiile fiind disponibile timp de doua zile de la momentul activarii.

Tot ceea ce au de facut utilizatorii pentru a participa la campania promotionala „Activezi si castigi!” este sa activeze optiunea MINI fie prin trimiterea unui mesaj fara text la numarul scurt 2012, fie prin alte mijloace. Odata ce utilizatorul a activat optiunea MINI, are sanse de a castiga premiile pe care COSMOTE Romania le ofera in cursul campaniei de 50 de zile.

Valoarea neta totala a premiilor promotiei depaseste 560.000 de euro. Premiile zilnice pot valora pana la 10.000 de euro (de luni pana duminica). Daca un client participa la extragerea zilnica pentru un premiu dupa ce isi activeaza extraoptiunea MINI si este declarat castigator/castigatoare, premiul care poate fi castigat la extragere este in valoare de 400 de euro. In plus, in cazul in care sunt activate mai multe optiuni MINI in decursul unei perioade de o ora de la prima activare din ziua respectiva, valoarea adusa de fiecare activare de optiune MINI la premiul ce poate fi castigat se dubleaza: 800 de euro in loc de 400. Cu cat utilizatorul activeaza mai multe optiuni MINI, cu atat creste valoarea premiului, aceasta putand ajunge si la 10.000 de euro pe zi, de luni pana duminica.

 

Mai mult, fiecare activare a unei optiuni MINI reprezinta o sansa pentru a castiga Marele Premiu – 40.000 de euro bani gheata! Pe langa acesta, cinci extrageri suplimentare vor oferi premii speciale constand din 60 de gadgeturi precum telefoane inteligente si tablete.

 

Toate activarile de optiuni MINI vor aduce mai multe sanse de a castiga premiile zilnice sau speciale, sau chiar Marele Premiu. Cu cat sunt activate mai multe optiuni, cu atat utilizatorii au mai multe sanse. Toate sansele sunt cumulate si vor fi folosite pentru a castiga toate premiile din concurs (inclusiv Marele Premiu in valoare de 40.000 de euro).

 

Utilizatorii pot participa la promotia „Activezi si castigi” in orice moment al promotiei de 50 de zile prin activarea unei optiuni MINI.