Samsung Galaxy S II: A fost lansat update-ul pentru Android 4.0

Data: 13/03/2012 | Autor: .

Samsung a anuntat, oficial, pe pagina de Facebook, ca a inceput sa upgradeze telefoanele Galaxy S II la noul sistem de operare Android 4.0 Ice CreamSandwich.

Primele tari care au primit update-ul sunt Polonia, Ungaria, Suedia siKorea. Urmeaza ca si utilizatorii din Romania sa primeasca cat de curand anuntul privind disponibilitatea Android 4.0.

Samsung a anuntat, totodata, ca update-ul pentru GALAXY Note, GALAXY S II LTE, GALAXY Tab 8.9 si 10.1 va urma in curand.

Noul software include TouchWiz UI, Face Unlock si Android Beam. De asemenea, multi-tasking-ul a fost imbunatatit. Interesant este ca datorita “ICS OS feature”, Flash si Bluetooth 3.0 HS nu vor fi suportate de noul sistem de operare. Mai multe detalii aflati aici.

Samsung Galaxy S II a primit titlul de „Best Smartphone” din partea GSMA, in cadrul evenimentului Mobile World Congress.

Galaxy S II s-a vandut in peste 10 milioane de unitati la nivel mondial in doar 5 luni, mai rapid decat orice alt dispozitiv din istoria Samsung si a depasit cifra de 20 de milioane de unitati in 10 luni.

Producatorul sud-coreean a precizat, pe de alta parte, ca ofera, din aceasta luna, upgrade-ul pentru Android 2.3 Gingerbread pentru  GALAXY S, GALAXY Tab 7″, GALAXY S Plus, GALAXY S SCL (Super Clear LCD) si GALAXY W.

Upgrade-ul pentru GALAXY S include, de exemplu, Face Unlock, Snapshot si Photo Editor.