Cum sa castigi un smartphone cu ING Home’Bank

Data: 13/03/2012 | Autor: .

ING a lansat o promotie prin intermediul careia ofera sansa tuturor utilizatorilor de telefoane mobile cu iOS si Android sa castige un iPhone si un Samsung Galaxy Note. Pentru a participa la concurs, trebuie sa aveti un cont deschis la banca, sa descarcati aplicatia ING Home’Bank si sa faceti minim doua tranzactii in perioada 5 martie-30 aprilie.

Aplicatia ING Home’Bank pentru iPhone si iPad este disponibila aici, iar cea pentru Android o puteti descarca de aici.

ING Home’Bank este o aplicatie de internet banking care ofera utilizatorului de a face transferuri bancare si plati facturi de utilitati prin scanare cu functia FastPay.

In plus, aplicatia permite localizarea ATM-urilor si sediilor ING cu functia Locator. Toate astea de oriunde si oricand, protejat de sisteme avansate de securitate.

Aveti mai jos lista completa a optiunilor Home’Bank-ului:

Vizualizarea situatiei financiare (Conturile mele);

Efectuarea de plati in lei (plata noua, MyPayments, plati catre furnizorii agreati de utilitati);

Curs valutar & Schimb valutar;

Istoricul tranzactiilor efectuate in ultimele 7 zile si lista tranzactiilor aflate in curs de asteptare;

Suplimentar aplicatia are si urmatoarele facilitati:

FastPay – scanarea cu telefonul a facturilor urmata de autocompletarea datelor din formularul de plata

Localizare ATM si Office-uri ING Bank

Daca esti client ING si ai activat serviciul de internet banking poti descarca si folosi aplicatia fara costuri suplimentare.

 

Meniul principal este disponibil si fara autentificare cu Cod utilizator si Cod (token), exact ca si in cazul accesului de la un PC. Optiunile care necesita autentificare vor directiona catre pagina de Autentificare (login).

 

In ceea ce priveste siguranta utilizarii de pe mobil a serviciului de internet banking, aplicatia ING Home’Bank beneficiaza de aceleasi standarde de securitate ca si in cazul versiunii pentru PC.