CountThings – Aplicația care schimbă modul în care numeri

Data: 6/12/2018 | Autor: .

CountThings - Aplicația care schimbă modul în care numeri

CountThings from Photos este o nouă aplicație care ușurează procesul de inventariere a stocului pentru companii, prin automatizarea numărării produselor. Deschizi aplicația, faci o poza și aplicația numeră obiecte, relatează GadgetReport.ro

Sucursala din Romania a companiei de IT Dynamic Ventures lucrează de patru ani la implementarea algoritmilor de inteligență artificială care fac obiectele din pozele utilizatorilor ușor de numărat. Dotată cu o interfață modernă și intuitivă, disponibilă pe Apple Store, Google Play și în varianta pentru Windows, aplicația ajută la reducerea costurilor, a timpului și elimină posibilitatea unei erori umane.

 Software-ul este folosit de mii de companii din întreaga lume, majoritatea activând în domenii precum: construcții, metalurgie, industria lemnului, agricultură și altele. Pe lângă aceste companii mari, aplicația acoperă și cazuri mai speciale, spre exemplu nevoia unui utilizator de a număra casele dintr-un cartier utilizând imagini de pe Google Maps pentru împărțirea unor flyere.

Pe lângă numărarea obiectelor din imagini, aplicația CountThings dispune de alte funcționalități folositoare cum ar fi creare de formulare, rapoarte, integrări cu diverse baze de date și servicii externe și sincronizare în Cloud. Acestea sunt disponibile utilizatorului în funcție de planul lunar sau anual ales, Basic sau Pro.

Inventarierea produselor printr-o singură fotografie

Ușor de folosit, cu o interfață modernă și intuitivă, CountThings from Photos ușurează procesul de inventariere a stocurilor pentru companii din lumea întreagă, prin automatizarea numărării produselor, facilitează procese tehnologice și se poate folosi chiar si pentru estimarea diferitelor recolte.

Aplicația este disponibila în Apple Store, Google Play și în varianta Windows. Dynamic Ventures oferă consultanță și mentenanță utilizatorilor, inclusiv pentru restricțiile/problemele apărute în urma limitărilor tehnologice.

 

Website: https://countthings.com/

Android App: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dyve.countthings

iOS App: https://itunes.apple.com/us/app/countthings-from-photos/id1196810823?mt=8

Windows App: https://downloadable-application-files.s3.amazonaws.com/windows/countthings/v2.0.6901/64bit/Setup%20for%20CountThings%20%2864-bit%29.exe