Cum atrag sloturile jucătorii mai tineri

Data: 25/06/2021 | Autor: .

Sloturile au evoluat foarte mult de când au intrat pentru prima dată în cazinouri în anii 1930. Au trecut de la prezentarea tobelor mecanice și a simbolurilor simple la oferirea de animații stelare și runde bonus cu plată mare.

Acestea fiind spuse, jucătorii de vârstă mijlocie și senior rămân fascinați de sloturi chiar și după ce le-au jucat timp de decenii. Cu toate acestea, mulți jucători mai tineri nu sunt pe deplin impresionați de slot machine.

La urma urmei, Millennials și Generation Z au crescut ambele cu cea mai recentă tehnologie de jocuri. De la jocurile pentru smartphone la PlayStation 5, au văzut totul.

Cazinourile își intensifică eforturile pentru a atrage atenția jucătorilor mai tineri. Următoarea pagină arată pașii pe care îi iau pentru a capta atenția tinerilor jucători. De asemenea, acoperă lucruri pe care le-au încercat în trecut, care nu au funcționat atât de bine.

 

Lansarea sloturilor de film sincronizate cu filmele reale

Dezvoltatorii de sloturi au lansat jocuri bazate pe filme și emisiuni TV de câteva decenii. Aceste tipuri de slot machine nu sunt nimic nou.

Totuși, problema este că adaptările sloturilor nu scad de obicei până la luni sau chiar la ani după filmul sau emisiunea TV relevantă. Dezvoltatorii și studiourile trebuie să stabilească oferte după lansarea filmelor.

Cu toate acestea, Aristocrat încearcă să schimbe acest lucru. Dezvoltatorul australian de jocuri lucrează la oferte în care vor fi lansate simultan filme și sloturi asociate.

 

Lucrul cu YouTubers

Sloturile canalelor YouTube sunt un fenomen care a apărut în ultimii ani. YouTubers precum Brian Christopher și „SlotsLady” au găsit un mare succes prezentând cele mai noi sloturi.

Mulți tineri și chiar persoane de vârstă mijlocie vizionează zilnic videoclipuri YouTube. Prin urmare, are sens doar că dezvoltatorii de sloturi ar viza acest public.

Furnizorii de jocuri lucrează acum cu YouTuberi proeminenți pentru a face cunoscută produsele lor. Ei pot oferi YouTubers acces rapid la jocurile lor viitoare. La rândul lor, Youtubers-ul dat va genera mai multe vizualizări pentru canalele lor.

În unele cazuri, dezvoltatorii pot chiar sponsoriza personalități YouTube pentru a-și verifica jocurile. Acesta este un mod bun de a scoate sloturile în public mai mult.

 

Furnizarea de tehnologie de cazinou fără numerar

Lumea se apropie de o societate fără bani în fiecare an care trece. Și, deși dolarii și alte monede de hârtie nu cred că vor dispărea în curând, nici ele nu devin mai răspândite.

International Game Technology (IGT), de exemplu, oferă acum un portofel de resort. Acest serviciu începe cu jucătorii care încarcă bani pe conturile lor. Aceștia pot accesa apoi fondurile printr-o aplicație pentru smartphone în timp ce se află la cazinoul respectiv.

IGT a lansat un efort total pentru a dezvolta un serviciu de cazinou fără numerar, după ce a urmărit ce s-a întâmplat în timpul pandemiei.

Dezvoltatorul a observat că unii jucători au ezitat să gestioneze numerar în acest moment. Jucătorii chiar s-au obișnuit să nu manipuleze fizic banii.

Probabil că IGT nu este singura companie care observă această tendință. Probabil că alți dezvoltatori vor produce și soluții fără numerar. Portofele electronice populare precum PayPal, Neteller și Skrill ar putea chiar încerca să creeze astfel de soluții pentru cazinourile terestre în viitor.

 

Adăugarea de opțiuni de criptomonedă în cazinouri

Criptomonedele au devenit încet o parte mai mare a societății în ultimul deceniu. Mulți oameni folosesc acum cripto pentru a stoca valoare, a plasa investiții și chiar a face plăți.

Desigur, criptomonedele sunt încă o modalitate de a obține adoptarea generală. Dar industria jocurilor are în vedere cu siguranță un moment în care cripto-ul va deveni mai proeminent în rândul jucătorilor.

Concluzie

Tinerii jucători, inclusiv cei de la începutul și mijlocul anilor ’20, au evitat în mare măsură sloturile. Au văzut totul în ceea ce privește jocurile și nu sunt fascinați de sloturi.

Cazinourile se îndepărtează de ideea că pot atrage acești jucători cu un joc bazat pe abilități. În schimb, lansează noi elemente de sprijin care îmbunătățesc jocurile din punct de vedere general.

Dezvoltatorii lucrează acum cu YouTubers pentru a-și prezenta jocurile. Videoclipurile de pe YouTube ajung la un public mai tânăr, ceea ce poate crește pentru a găsi sloturile mai atrăgătoare.

Sistemele de plată fără numerar vor ajuta, de asemenea. Adulții mai tineri se obișnuiesc să nu folosească bani mai mult decât generațiile mai în vârstă.

Aparatele de slot pentru filme care se lansează sincronizate cu filmele reale vor ajuta, de asemenea, la atragerea jucătorilor mai tineri. La urma urmei, majoritatea oamenilor nu sunt la fel de interesați de astfel de sloturi la 1-2 ani după ce filmele au renunțat.

Rămâne de văzut dacă toate aceste măsuri funcționează cu adevărat. Cu toate acestea, ar trebui să genereze cel puțin un interes mai mare pentru slot machine în rândul jucătorilor mai tineri.