Cum descarci clipurile de pe Youtube

Data: 1/07/2020 | Autor: .

Dacă vrei să descarci un clip video sau mai multe de pe Youtube, prima variantă și cea mai bună este să îți faci un abonament Youtube Premium. Dacă nu vrei acest lucru, ai la dispoziție mai multe aplicații, din care multe sunt gratuite.

Una dintre aplicațiile cele mai bune de pe piață este 4K Video Downloader . Aplicația este disponibilă pentru macOS, Windows și Ubuntu Linux și oferă o multitudine de opțiuni, dincolo de simpla descărcare de conținut.

De exemplu, puteți salva liste de redare și canale complete de pe YouTube, puteți programa videoclipuri pentru a fi descărcate automat de pe un canal YouTube și puteți salva videoclipuri într-o varietate de formate video / audio (chiar și videoclipuri 4K sau 8K).

Alte caracteristici ale 4K Video Downloader includ extragerea subtitrărilor YouTube din videoclipuri și descărcarea videoclipurilor produse in 360 de grade, precum și videoclipuri 3D.

Procesul de descărcare a videoclipurilor este simplu și constă în copierea URL-ului videoclipului YouTube și lipirea lui în aplicația 4K Video Downloader.

Versiunea gratuită a aplicației conține reclame și limitează numărul de liste de redare, canale și subtitrari pe care le puteți descărca. Versiunea este absolut ok pentru majoritatea utilizatorilor.

Dacă vreți să descărcați la nivel ,,industrial’’, puteți achiziționa versiunea premium a aplicației, care costă 15 USD. Acest lucru vă oferă o licență pentru a utiliza software-ul pe trei computere fără niciun fel de limitare, pe perioadă nedeterminată.

Google inchide Play Music și se focusează pe Youtube Music

Dincolo 4K Video Downloader, aveți la dispoziție și o serie de servicii online. Mare atenție însă la astfel de site-uri, pentru că unele nu merg iar altele îți pot aduce viruși.

Probabil cel mai bine securizat dintre ele este U2convert , care are o interfață de utilizator foarte simplă, permițându-vă să inserați o adresă URL YouTube și să descărcați videoclipul în două clicuri.

Cu toate acestea, are unele limitări. Versiunea gratuită vă va permite să descărcați doar în rezoluția mică 360p. Pentru a putea descărca videoclipuri cu rezoluție mai mare, va trebui să plătiți pentru versiunea premium a serviciului.

Rețineți că, dacă faceți doar click pe butonul de descărcare, videoclipul se poate deschide într-o altă fereastră. Pentru a-l descărca pe computer, trebuie să faceți clic dreapta pe acesta și să alegeți „Salvați linkul ca”.

Un alt serviciu decent este Keepvid.ch , oferind un pic mai mult din punct de vedere al calității în varianta gratuită. Cu toate acestea, vă solicită constant să descărcați un client desktop numit Vidus care oferă mai multe opțiuni.

În fine, dacă vreți să vă descărcați propriile clipuri urcate pe Youtube, parcurgeți următorii pași:

  1. Faceți click pe poza dvs. de profil din colțul din dreapta sus al YouTube
  2. Alegeți studio
  3. Acolo veți putea descărca fiecare dintre videoclipurile dvs. din meniul cu trei puncte.

 

Știați că? Youtube a fost iniţial site de matrimoniale