Cum sa iti cuceresti femeia. Cele mai tari aplicatii de „vrajit” online

Data: 13/02/2014 | Autor: .

ku-xlarge

Vrei sa ai o relatie bazata pe „sentimente comune si respect reciproc”? Trebuie sa lucrezi la ea. Iar daca n-ai timp sa te intalnesti cu prietena/prietenul pentru a muncesti ca sclavul de dimineata pana seara, poti apela la cele mai noi „cuceriri” ale tehnologiei. Ca sa fi in legatura permanenta cu persoana iubita, pune-ti pe telefon sau tableta cateva aplicatii prin intermediul careia vei putea mentine focul aprins in relatia voastra. Asta daca te pricepi la vorbe. Daca nu, da un Google si cauta ce au scris altii in domeniul „cuceririlor”.

pok „Una dintre cele mai frecvent utilizate aplicații pentru servicii de chat și partajare de conținut este binecunoscuta aplicație Facebook, disponibila pe terminalele mobile. WhatsApp se bucura, de asemenea, de o mare popularitate, intrucat permite trimiterea de mesaje scrise prin intermediul conexiunii la internet, dar și a mesajelor vocale, datorita suportului de voce, oferind astfel o funcție in plus tradiționalului SMS”, a precizat Radu Boanca – The PhoneGeeks.

O alta aplicație dedicata vieții in doi este Couple, prin intermediul careia se pot uploada fotografii, posta comentarii, planifica aniversari sau vacanțe, se pot intocmi liste cu activitați, se pot efectua apeluri telefonice sau se pot trimite mesaje, iar singurii care au acces la aceste schimburi de informații sunt cei doi parteneri.

„Aplicația Couple are și o funcție numita ThumbKiss™, care reacționeaza in momentul in care cei doi utilizatori ating concomitent ecranul”, explica Adi Coman – The PhoneGeeks.

bet O aplicație similara este și Between, care permite impartașirea momentelor speciale cu partenerul de viața, precum și transmiterea de scurte mesaje vocale.

Pentru a evita discuțiile legate de aniversari sau alte evenimente importante in cuplu, partenerii iși pot instala aplicația Any.Do și astfel vor fi siguri ca nu uita absolut nimic. Any.Do permite adaugarea de task-uri, organizarea acestora in funcție de importanța, iar daca utilizatorul este sunat și nu poate raspunde, are la dispoziție varianta activarii unui reminder pentru a suna persoana respectiva intr-un anumit interval de timp. O aplicatie asemanatoare este și Life Reminder, care permite setarea de alerte pentru orice tip de activitate.

„Cuplurile care au ales deja sa se casatoreasca au la dispoziție aplicația Appy Couple, un mod elegant prin care pot prezenta și partaja informațiile legate de nunta, cum ar fi data și locația, ținuta obligatorie pentru invitați, sau data pana la care aceștia trebuie sa iși confirme prezența.

Pentru cuplurile care locuiesc impreuna și impart cheltuielile, exista aplicația Pocket Budget, care le permite partenerilor sa inregistreze orice tip de cheltuiala, sa introduca un buget inițial și sa seteze scopuri legate de economii. De asemenea, aplicația Better Haves este prima de acest gen care a fost creata special pentru cupluri și care le ofera partenerilor posibilitatea de a monitoriza veniturile și cheltuielile, in funcție de anumite categorii.

„Chiar și pentru aplicațiile destinate cuplurilor, utilizatorii nu trebuie sa uite de instalarea unui program antivirus pentru protejarea telefoanelor de programele de tip malware”, incheie Dan Badea – ThePhoneGeeks.

Probleme in cuplu? Exista o aplicație și pentru asta

Deși simpla utilizare a unei aplicații nu poate salva o relație, cateva sfaturi nu strica niciodata in momentul in care partenerii intampina dificultați. In acest sens, pot fi utilizate Relationship Analysis, care analizeaza pas cu pas relația, pe baza unor intrebari predefinite, și ofera sfaturi pentru remedierea problemelor, sau Improve Your Marriage, care prezinta 15 pași prin care problemele in cuplu pot fi depașite.