Cum impresionezi o femeie din Romania. Cele 10 sfaturi primite de straini

Data: 17/02/2014 | Autor: .

cum-impresionezi-o-femeie-din-romania

Un site de matrimoniale din Occident a publicat un ghid special pentru cei care vor sa cunoasca o femeie din Romania. Materialul contine 10 reguli de baza despre care autorii spun ca, puse in practica, le vor asigura succesul sentimental.

1.Trebuie sa te imbraci bine, ca sa impresionezi

Romancele sunt atrase de barbatii imbracati bine pentru ca asociaza tinuta cu prosperitatea, bunul simt si siguranta.

2. Cumpara-ti un apartament sau o casa

De obicei, tinerele din Romania locuiesc impreuna cu parintii. Romanii tin foarte mult unii la altii, la familie, si de aceea stau impreuna pana se casatoresc.

Asa ca, daca aveti un apartament sau o casa proprietate personala, veti oferi o garantie in plus si veti avea sanse sa cuceriti mai usor tanara care va place.

3. Invatati limba romana

Aproape toate tinere educate din Romania cunosc engleza si franceza. Daca ele fac eforturi pentru a invata limbi straine, asteapta ca acelasi lucru sa faca si viitorul partener. Asa ca, daca veti incerca sa invatati cateva cuvinte in limba romana, veti avea un atuu important intr-o viitoare relatie.

4. Incercati sa fiti romantici

Pentru romance, florile reprezinta un puternic gest romantic, de afectiune. Daca le cumparati flori, se vor simti feminine si dorite. In Romania, aprecierea pentru flori este mai mare decat pentru orice alt cadou. Asta pentru ca romanii au in continuare o relatie puternica cu natura.

5. Atentie la florile fara sot

In Romania exista o superstitie legata de numarul de flori pe care il daruiesti cuiva. Astfel, incercati sa nu daruiti niciodata unei femei un numar par de trandafiri, de pilda 22 de fire, pentru ca va considera gestul un afront, o jignire. Florile in numar par sunt rezervate ceremoniilor funerare.

6. Incercati sa fiti punctuali

Femeile din Romania se streseaza foarte repede daca iubitul lor strain nu vine la timp pentru cina. Asa ca ar trebui sa le dati un telefon daca intarziati si sa le spuneti motivul. Considera acest lucru drept un gest de respect. O femeie din Romania se va supara foarte tare daca iti va pregati cina si nu vei ajunge la timp. Asa ca s-ar putea sa nu iti mai gateasca niciodata.

7. Trebuie sa ai doua portofele

Daca ti-ai pierdut portofelul si ramai fara bani in Romania, ea va considera intamplarea drept una foarte grava. In Romania, sa iti pierzi portofelul si banii reprezinta o adevarata tragedie. Asa ca, cel mai bine, cumpara doua portofele si, daca ai pierdut unul, scoate-l imediat pe celalalt pentru ca ea sa fie linistita.

8. Ingrijeste-o cand e bolnava

Daca vrei sa te priveasca cu ochi buni, atunci cand o doare capul sau se imbolnaveste trebuie sa ai grija de ea. Chiar ar fi bine sa stai langa ea in pat si sa ii faci masaj la picioare. Iar daca inveti si o rugaciune ortodoxa si i-o spui, va fi de apreciat.

9. Invata sa folosesti toporul

Sa folosesti un topor este considerat, in Romania, un lucru important. Daca vrei sa impresionezi o femeie de aici, va trebui sa sti cum sa tai lemne pentru gratar sau pentru a face un foc in soba.

10. Invata sa aprinzi focul

Daca vrei sa dovedesti ca esti un barbat adevarat, va trebui sa inveti cum se aprinde focul in orice conditii, pe ninsoare sau chiar in ploaie. Asta le va impresiona pe femeile din Romania probabil pentru ca tin de instinctul de supravietuire in orice conditii.