Teorie demnă de “Extratereştrii antici”: Atlanţii veneau de pe Marte

Data: 9/06/2018 | Autor: .

Teorie demna de “Extraterestrii antici”: Atlantii veneau de pe Marte

O serie de experti din Elveția susțin că pot dovedi, fără urmă de îndoială, că orașul pierdut Atlantida se afla, de fapt, pe planeta Marte, și că extratereştrii au făcut comerț cu egiptenii o perioadă lungă de timp, relatează GadgetReport.ro.

„Civilizația marțiană s-a autodistrus ori a fost nimicită de de un meteorit în vremea când Egiptul era în plină dezvoltare”, a declarat dr. Stephan Weisz, în fața mai multor jurnaliști aflați la Berna, în Elveția.

Cercetătorii elvețieni spun că civilizația respectivă a lăsat vestigii importante, atât pe planeta Marte, cât și pe Pământ. Astfel, roverele americane ar fi realizat o serie de fotografii în care se pot vedea ruinele unor temple pe suprafața planetei Marte.

„Piramidele egiptene și tehnica mumificării sunt cu siguranță rezultatele unor tehnologii extraterestre, în acest caz originare pe planeta Marte. Credem că atlanții le-au oferit egiptenilor aceste tehnologii în schimbul aurului”, a mai precizat Weisz.

Cercetătorul elvețian a mai precizat că a ajuns la această concluzie după ce, împreună cu echipa sa, a reușit să descifreze un papirus egiptean, care descria o civilizație dezvoltată tehnologic, ce locuia în afara planetei.

GadgetReport.ro prezenta, recent, o serie de imagini bizare, surprinse de NASA pe suprafata planetei.

Adeptii teoriilor privind existenta extratereştrilor au prezentat imaginile, realizate de camera High Resolution Imaging Science Experiment (HiRISE) de la bordul Mars Reconnaissance Orbiter, drept inca o dovada ca pe Marte au existat sau exista forme inteligente de viata.

Cercetatorii NASA au declarat ca dunele suprinse in imagini, aflate intr-o depresiune din nordul planetei, au fost formate pe cale naturala si nu reprezinta o constructie artificială. Cu toate acestea, au recunoscut ca este cel putin bizara asezarea acestora sub forma unui mesaj in cod Morse.

Expertul NASA Veronica Bray a tradus mesajul, acesta avand urmatorul text:

NEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!

Mesaj in cod Morse Mesaj-in-cod-Morse-descoperit-pe-Marte-de-NASA-2-630x255

Detalii despre modul de formare a dunelor au fost prezentate de NASA intr-un comunicat de presa, pe care il puteti citi AICI.

Nu este prima dată când ufologii lansează astfel de teorii. În timp ce căuta printre miile de imagini surprinse de robotul trimis de NASA pe Marte şi care au fost publicate pe internet, ufologul francez Christian Mace a descoperit, anul trecut, una care pare sa prezinte un crucifix.

Mesaj in cod Morse crucifix-pe-Marte-2-gadgetreport„Crucea este aşezată pe o latură a unui deal stâncos, astfel încât porţiunea inferioară a acesteia nu este vizibilă, dar dacă roverul ar fi făcut vreo fotografie şi din alte zone, am fi văzut o cruce completă”, a declarat ufologul Scott C. Waring, citat de GadgetReport.ro

O altă imagine, surprinsă în apropierea crucifixului, prezintă silueta unui acoperiş „frumos sculptat”, cu bolţi şi secţiuni stratificate. Adepţii teoriilor OZN cred că acesta susţinea o biserică, ale cărei ruine au fost acoperite de solul marţian.

“Este posibil ca acoperişul să fi cedat la un moment dat. Acest acoperiş are bolţi sculptate în trei secţiuni subţiri”, a relatat Scott C. Waring, citat de Daily Mail.

Interesant este şi faptul că în apropiere a fost semnalată o „sculptură” care prezintă ceea ce ar putea fi o „figură cu caracter uman”, distrusă însă de trecerea roverului spaţial.

Mesaj in cod Morse piramida-392x304In 2014, pe internet au făcut senzaţie imaginile cu un posibil dom construit de om şi o replică a uneia dintre marile piramide din Egipt. Ufologii au afirmat că „piramida”, despre care se crede a fi de dimensiunile unei maşini, ar putea fi doar varful unei structuri mult mai mari, îngropate.

„Existenţa unei cupole pe Marte dovedeşte că cineva sau ceva le-a construit în trecut. Este, oare, posibil să căutăm şi alte clădiri lăsate în urmă de locuitori antici de pe Marte?”, se intrebau ufologii de la The Unsilent Majority.

„Sunt acestea dovezi care demonstrează că planeta roşie a fost, de fapt, locuită în trecutul îndepărtat de fiinţe care au dezvoltat întreaga planetă roşie la fel cum şi oamenii dezvoltă planeta Pământ? Această cupolă ar putea fi doar un fel de formaţiune stâncoasă naturală, ceea ce ar fi extrem de ciudat. Nu putem nega probabilitatea că aceasta ar putea fi, totuşi, rămăşiţele unei structuri extraterestre pe Marte”, au mai spus aceştia.

Speculaţiile au fost respinse de NASA, care a sugerat că structurile respective sunt simple forme de relief.