Dacia Evolut, un prototip spectaculos. Tu ai cumpăra o astfel de mașină?

Data: 25/12/2020 | Autor: .

Dacia Evolut, un prototip spectaculos. Tu ai cumpăra o astfel de mașină?

Dacă francezii de la Dacia-Renault și-ar dori să construiască un model cu care să concureze cu mărci premium precum BMW, Mercedes sau Audi, o soluție optimă ar putea fi proiectul imaginat de cunoscutul designer Puiu Nicolae, Dacia Evolut.

Dacă Dacia și-ar dori să crească și mai mult nivelul de calitate și look-ul mașinilor sale, și-ar găsi, cu siguranță, un loc binemeritat în industria auto.

Dincolo de partea tehnică, de motoare și sistemele de siguranță, poate cel mai important aspect care ar putea aduce brandul românesc și mai mult în prim-plan ar fi designul.

Iar la acest capitol, Dacia ar avea de unde alege. În ultimii ani am prezentat zeci de prototipuri care ar putea aduce Daciei un look modern, spectaculos, cu rezultate pe măsură.

Printre entuziaști se află și Puiu Nicolae, un designer cunoscut pentru proiectele sale spectaculoase.

Recent a lansat un nou studio de design, sub titlul Dacia Evolut.

Mașina imaginată de el ar avea o caroserie îndrăzneață, dar care păstrează și multe detalii tradiționale.

Pe lista proiectelor sale s-au mai aflat un concept car numit „Shark”, un roadster în patru uși, și o decapotabilă în două uși pe care a numit-o „Aventurier”.

Dacia Aventurier ar fi un model sportiv, cu doua portiere si 5 locuri, dotat cu un plafon rabatabil. Adica un hardtop care, in momentul in care este ridicat, transforma masina intr-un sport-coupe asemenator cu Audi TT.

GadgetReport.ro v-a prezentat, recent, un alt concept spectaculos, Dacia Luxos. Il puteti vedea in materialul de mai jos.

Cum ar arăta o Dacie de lux.  Dacia Luxos, un proiect futurist, gândit în Maroc

Ai auzit de Dacia Deceneu, de Dacia Extase? Prototipurile secrete ale Dacia

Dacia D6 Estafette. Cum arăta cea mai rară Dacie din istorie

Proiectul legendarei Dacia MD87. Povestea din spatele Ferrari-ului românesc