De ce sa nu iti instalezi noul iOS 8 pe iPhone-ul vechi! (VIDEO)

Data: 18/09/2014 | Autor: .

ios8-Daca aveti un iPhone mai vechi, de exemplu 4S, ar fi mai bine sa ramaneti pentru moment pe versiunea de software iOS 7 si sa nu descarcati inca noul pachet de software iOS 8, lansat miercuri de Apple.

Apple iOS 8 vine preinstalat pe iPhone 6 și iPhone 6 Plus si este compatibil, conform Apple, cu iPhone 4S, iPhone 5, 5c și iPhone 5s,  iPad 2, iPad 3 și iPad 4 cu ecran Retina, iPad Air și iPad mini primul model și cel cu Retina, si cu iPod Touch.

Potrivit Ars Technica, mai multi utilizatori care au descarcat software-ul pe iPhone 4S s-au trezit cu mari probleme cu telefonul.

Chiar daca va doriti sa experimentati noile aplicatii precum Touch ID sau AirDrop, ar trebui sa va ganditi de doua ori pentru ca acestea vor merge foarte greu.

Aplicatiile, spun utilizatorii citati de presa internationala, se vor incarca cu 50 la suta mai greu decat in versiunea de software iOS 7.

Asta pentru ca noul iOS 8  nu ar fi fost optimizat pe deplin pentru versiunile hardware de pe iPhone-urile mai vechi.

Asa ca, chiar daca aveti posibilitatea de a descarca iOS 8, mai bine este sa asteptati versiunea imbunatatita care, cu siguranta, va fi lansata in urmatoarele luni.

Daca totusi ati facut greseala de a descarca software-ul, va prezentam un material care va poate ajuta sa va intoarceti la versiunea iOS 7.