Teoria extratereştrilor! Pământul, înconjurat de tuburi de plasmă

Teoria extratereştrilor! Pământul, înconjurat de tuburi de plasmă

Un grup de cercetători de la Universitatea din Sydney a publicat un studiu care afirmă că Pământul ar fi înconjurat de o structură de tuburi de plasmă.

O descoperire incredibilă, demnă de Teoria extratereştrilor antici, face furori în lumea ştiinţifică internaţională. Astronomii australieni au reuşit să surprindă, în premieră, imagini care demonstrează existenţa unor structuri tubulare de plasme, un fel de tuburi de plasmă, în straturile magnetosferei care înconjoară Pământul.

Potrivit expertilor de la Universitatea din Sydney, acesta ar fi motivul pentru care sistemele civile sau militare de navigaţie prin satelit înregistrează distorsiuni periodice.

”De peste 60 de ani, oamenii de ştiinţă au speculat că aceste structuri, tuburi de plasmă, există, însă reuşind să le surprindem în imagini pentru prima dată am furnizat dovezi vizuale că acestea chiar sunt acolo”, a declarat Cleo Loi, de la centrul CAASTRO.

”Am măsurat poziţia lor ca fiind la circa 600 de kilometri de pământ, în partea superioară a ionosferei şi par a se continua în sus, în plasmosferă. Cam pe aici se termină atmosfera neutră şi se face tranziţia către plasma din spaţiu”, a mai spus aceasta.

Dincolo de teoriile stiintifice, ştirea a stârnit valuri în randul comunităţii UFO. S-a speculat că tuburile de plasmă ar fi opera extratereştrilor, interesaţi să protejeze Pământul şi să controleze ceea ce se întâmplă pe planetă. Fără bariera de plasmă, viaţa de pe Terra ar fi fost de mult timp distrusă de meteoriţi.