Echipa X-Men va avea de înfruntat cel mai mare inamic în următorul film X-Men: Dark Phoenix

Marvel pregătește lansare, pe 7 iunie, a noului film din seria X-Men: Dark Phoenix. Noua poveste X-Men reprezintă o continuare a filmului X-Men: Apocalypse și este al VII-lea și ultimul din această serie,  relatează GadgetReport.ro

În X-Men: Dark Phoenix, echipa X-Men se va confrunta cu cel mai puternic și surprinzător dușman, unul chiar de-al lor, Jean Grey.

În timpul unei misiuni de salvare în spațiu, Jean Grey este rănită foarte grav însă își revine miraculos după ce este supusă unei forțe cosmice misterioase. Odată ce se întoarce acasă,  Jean este mult mai puternică, însă și mult mai instabilă.

Luptând cu acestă entitate din interiorul ei, Jean își dezlănțuie puterile în moduri pe care nu le poate înțelege. Situația scapă de sub control și îi rănește pe cei pe care îi iubește cel mai mult.

Din cauza acestor evenimente Jean Grey se depărtează de familia sa iar cei rămași vor trebui să găsească o cale pentru a opri entitatea ce o posedă pe Jean.

Distribuția filmului X-Men: Dark Phoenix este una foarte bogată. Vom revedea actori precum Jennifer Lawrence (Mystique), Michael Fassbender (Magneto), James McAvoy ( Xavier). X-Men: Dark Phoenix este programat să apară în cinematografele noastre în data de 7 iunie, fiind distribuit in România de către Odeon Cineplex.