Îndrăgita povesta a lui Aladdin, din nou pe marile ecrane

Data: 20/05/2019 | Autor: .

Îndrăgita povesta a lui Aladdin, din nou pe marile ecrane

Disney lansează, pe 24 mai, noul film Aladdin,  un remake după filmul animat din 1992. Rolul principal îi revine lui Mena Massoud, în timp ce Prinţesa Jasmine va fi interpretată de Naomi Scott. Will Smith va fi Genie, faimosul spirit din lampă, relatează GadgetReport.ro

Reeditarea lui Aladdin face parte din seria lansată de Disney, care și-a propus să readucă în actualitate o serie de filme clasice, printre care Alice in Țara Minunilor, Maleficent, Cenușăreasa, Frumoasa și Bestia, Cartea Junglei și Pinocchio.

Maleficent și Cenușăreasa au adus încasări de 758 respectiv 539 de milioane de dolari, iar Disney speră ca și Alladin să se apropie de aceste sume.

Ca și precedesorul său, Aladdin se bazează pe povestea lui Aladin și lampa fermecată din celebra ,,O mie și una de nopți”.

Noua producție Disney, un live-action regizat de Guy Ritchie (Snatch, RocknRolla), spune povestea lui Aladdin, un puști descurcăreț, orfan, crescut pe străzile din Aghranab.

Din momentul în care pune mâna pe lampa fermecată, viața lui se schimbă radical. Cu ajutorul duhului interpretat de către Will Smith( Focus, Bad Boys), Aladdin va încerca să o cucerească pe prințesa Jasmine.

Premiera lui Aladdin în România va avea loc în data de 24 mai. Filmul, distribuit de către Forum Film România, va fi disponibil inclusiv în variantele 3d și  IMAX 3D, format ce se regăsește exclusiv în cinematografele Cinema City.