John Wick : Chapter 3 Parabellum. Un film plin de adrenalină, situații limită și foarte multe arme

Data: 15/05/2019 | Autor: .

Povestea lui John Wick se întoarce cu cea de-a treia parte, una plină de adrenalină, situații limită și….foarte multe arme, după cum recunoaște chiar actorul principal (Keanu Reeves) într-o scenă din acest film.  Echipa GadgetReport.ro a avut ocazia să vizioneze John Wick : Chapter 3 Parabellum în cadrul evenimentului Action Night, organizat de către Cinema City și Vertical Enterteiment, iar primele impresii, fără spoilere, le aflați din materialul de mai jos, relatează GadgetReport.ro

În noul film John Wick : Chapter 3 Parabellum, vom vedea un John Wick pus într-o situație aproape la limita imposibilului. Pe urmele lui se află toți membrii organizației „The High Table”, care încearcă prin toate mijloacele să obțină recompensa pusă pe capul lui Wick, de 14 milioane de dolari.

Iar producătorii filmului au folosit întregul arsenal de genuri de luptă și efecte speciale pentru a sugera, într-un mod plin de adrenalină, această cursă infernală din care faimosul John Wick – alias „Baba Yaga” (BauBau) încearcă să scape cu viață.

În distribuție, alături de actorul principal Keanu Reeves îi veți vedea pe Halle Berry în rolul Sofiei, o prietenă veche a lui John ce va juca un rol important, și pe Ian McShane, care se reîntoarce pentru rolul lui Winston, managerul hotelului Continental din New York.

John Wick: Chapter 3 Parabellum este un film de referință pentru fanii seriei, dar și pentru cei care doresc să aibă parte de aproape 2 ore și 30 de minute de acțiune și efecte speciale, prinse într-o demonstrație cinematografică excelentă.

Noul film va fi disponibil în cinematografele românești din 17 mai. Vă recomandăm să-l vedeți în format 4DX la Cinema City. Experiența va fi una specială.