eTarife. Aplicația pe care ar trebui să o instaleze toți șoferii

eTarife. Aplicația pe care ar trebui să o instaleze toți șoferii

Achitarea rovinietei sau a taxei  de pod, de la Fetești, poate fi o problemă. Cel puțin cu rovinieta, nu de puține ori, atunci când te grăbești, este posibil să uiți să o plătești. În plus, dacă ai plătit-o, trebuie să ai grijă să nu expire, să afli termenul de valabilitate etc.

Iar în ceea ce privește taxa de pod, de pe Autostrada Soarelui, de la Fetești, dacă nu o plătești prin SMS sau la benzinărie, ai mari șanse să stai în coadă la barieră, mai ales vara.

Pentru toate aceste situații există o aplicație simplă și foarte eficientă, dezvoltată de Compania de Drumuri. Se numește eTarife și o găsești, gratuit, în magazinul Play (APASA AICI), pentru telefoanele cu Android, respectiv în App Store, pentru iPhone-uri (APASA AICI).

O descarci și apoi nu îți rămâne decât să îți realizezi un profil de utilizator cu user (adresa de email) și parola. Din momentul respectiv, vei putea să plătești online, cu cardul, și să verifici instant valabilitatea rovinietei și plățile pentru taxa de pod.

Mai mult, dacă ai o firmă și ai mai multe mașini, vei putea gestiona cu eTarife simplu plățile pentru toate automobilele.

Pentru verificarea și achitarea rovinietei în eTarife trebuie să cunoașteți numărul de înmatriculare al vehiculului, seria de șasiu (numarul de identificare) să alegeți data de început a valabilitatii rovinietei precum și perioda pentru care doriti să fie emisă.

Pentru verificarea soldului și achitarea de peaje Fetești in eTarife trebuie să cunoașteți numărul de înmatriculare al vehiculului, seria de șasiu (numarul de identificare), categoria conform prevederilor OMT 612/2015 și să alegeți numărul de treceri pe care doriti sa le achitați. Pentru consultarea istoricului de treceri aveți nevoie să cunoașteți și seria certificatului de înmatriculare al vehiculului (seria talonului).