Experiment incredibil: Ce se întâmplă dacă bei 10 Coca-Cola pe zi

Data: 2/02/2016 | Autor: .

Experiment incredibil: Ce se întâmplă dacă bei 10 Coca-Cola pe zi

Băuturile răcoritoare dulci dăunează grav sănătăţii. Au atât de mult zahăr încât, în numai câteva zile, rişti să te îngraşi puternic! O spune blogger-ul american George Prior care a realizat un experiment inedit pentru a-şi demonstra opinia.

Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, din Los Angeles, şi-a propus să bea Coca-Cola în loc de apă, timp de 31 de zile. A ajuns să bea, astfel, 10 doze de Coca-Cola zilnic, adică peste 3 litri de băutură răcoritoare.

Rezultatul? După două săptămâni, se îngrăşase cu şase kilograme, iar grăsimea corporală a sărit de 50%. La finalul testului, George Prior a ajuns să cântărească cu 11 kilograme mai mult.

„Poate că nu e vorba de Coca-Cola, ci de toate băuturile care conțin mult zahăr. Un procent mare de americani consumă cel puțin cantitatea de zahăr care echivalează cele 10 doze de Cola pe care eu le-am băut zilnic”, a scris Prior pe site-ul personal.

Vedeţi detalii în clipurile video ” Ce se întâmplă dacă bei 10 Coca-Cola pe zi ” de mai jos, urcate de George Prior pe canalul său de Youtube.