Facebook Timeline. Cum sa iti faci un profil spectaculos

Data: 11/02/2012 | Autor: .

fb_timeline_zones_0

Noua interfata pentru Facebook, Timeline, cere utilizatorilor sa isi creeze o fotografie de profil si o alta de “coperta”.

Cum nu toata lumea are fotografii care sa se potriveasca noului format sau nu considera ca ii reprezinta, Lifehacker a intocmit un ghid foarte simplu care permite adaptarea acestora la cerintele Facebook.

Tutorialul permite utilizatorilor sa realizeze fotografii spectaculoase, picture-in-picture, cu o gama variata de efecte.

Exista doua metode prin care va puteti adapta pozele la Timeline. Prima este cu ajutorul  programului Photoshop si a unul template pe care il puteti descarca de pe internet. Noi va sugera cele de pe Ausgetrock.net.

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa gasiti o fotografie destul de mare pe care sa o plasati (copy/paste) in template-ul care arata ca o fagina de Facebook Timeline.

Urmariti clipul video pentru a intelege ce trebuie sa faceti.

Daca nu aveti programul Photoshop, puteti folosi editoare gratuite de imagine precum the GIMP sau Aaron118.

In esenta, trebuie sa plasati o fotografie mare pe care sa o taiati (crop) la dimensiunile de 1225×452 pentru cover photo si 180×180 pentru profile picture. Pentru ca imaginea sa iasa bine, este absolut esential ca imaginea sa aiba dimensiunile initiale peste datele de mai sus.

Urmariti clipul video pentru a intelege ce trebuie sa faceti.

Daca aceste tutoriale nu v-au fost de ajutor, va prezentam si pe cel realizat de Ausgetrock.net.

1 comentariu

  • 04/07/2018, 22:39 furtdsolinopv says : raspunde

    I got what you intend, thankyou for posting.Woh I am pleased to find this website through google. „Money is the most egalitarian force in society. It confers power on whoever holds it.” by Roger Starr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.