Fujitsu vinde un laptop dedicat elevilor si studentilor

Data: 27/07/2011 | Autor: .

Fujitsu a lansat noul notebook LIFEBOOK SH531 pe care il promoveaza drept ideal pentru elevi si studenti, avand in vedere configuratia ce ii ofera combinatia optima de aplicatii, performanta sau eficienta si un pret ce pleaca de la 500 euro.

Notebook-ul slim al japonezilor de la Fujitsu are o diagonala de 13.3-inch si cantareste 1,9 kg. Printre cele mai interesante caracteristici sunt ecranul aniti-glare pentru lucrul in aer liber, tehnologia Computrace® activata in sistem, pentru a ajuta la localizarea notebook-ului in caz de furt sau pierdere, sistemele de blocare pentru software si hard drive si tastatura rezistenta la lichide.

 

Utilizatorii vor putea ramane conectati cu ajutorului sistemului Bluetooth incorporat, WLAN, port SATA si slot ExpressCard pentru dispozitive UMTS. Datorita tehnologiei Intel® Wireless Display, utilizatorii pot chiar sa conecteze notebook-ul wireless la un alt display*.

 

Notebook-ul are o durata de viata a bateriei de peste sase ore, gratie utilizarii celei de-a doua generatii de procesoare Intel® Core™ i3 si i5.

Mai multe detalii puteti citi aici