GadgetReport.ro la Realitatea TV. Oraş invadat de păianjeni în SUA

Data: 3/12/2015 | Autor: .

paianjeni invazie

O întâmplare demnă de filmele horror s-a petrecut în oraşul Nord Memphis din Tennesse. Localitatea americană a fost invadată de milioane de păianjeni, care au ţesut o pânză imensă de paianjen în faţa caselor lor.

Locuitorii au sunat disperaţi la serviciile de alertă după ce, în numai o singură noapte, mare parte din oraş a fost acoperit cu o pânză imensă de păianjen. La faţa locului au sosit mai mulţi experţi, biologi şi specialişti în dezinsecţie şi deratizare.

Directorul Grădinii Zoologice din Memphis, Steve Reichling, a declarat că oraşul a fost victima unei invazii de milioane de păianjeni mici. Acest fenomen se poate întâmpla când păianjenii, de obicei cei tineri, se îndepărtează de familiile lor, folosind firele de mătase care ar putea fi mai lungi de un metru lungime. Invazia fost favorizată de curenţii de aer şi vremea caldă. Autorităţile au dat asigurări că păianjenii sunt inofensivi şi că vor fi înlăturaţi în câteva zile.

Imagini, detalii, dar şi alte ştiri şi informaţii inedite din lumea ştiinţei şi tehnologiei vedeţi în rubrica Gadget Show, realizată de GadgetReport.ro şi difuzată astăzi la Realitatea TV, Realitatea Plus şi Realitatea FM. Urmăriţi toate înregistrările emisiunii pe canalul de youtube GadgetReport.ro