HBO, noi imagini din sezonul şase Game Of Thrones

Data: 7/12/2015 | Autor: .

Game-of-Thrones-Daenerys-Targaryen-620x350

 

HBO a lansat, aseară, noi imagini din cel de-al saselea sezon din Game Of Thrones, serial TV care urmează să ajungă pe micile ecrane în luna aprilie 2016. In trailerul video care prezinta productiile HBO din 2016, ii vedem, de la minutul 2.15, pe Daenerys, Ramsay Bolton, Cersei si Tommen.

„They have no idea what is going to happen”. Sunt cuvintele cu care Bran ne pune şi mai mult pe jar în aşteptarea noului sezon.

Din distributia noului sezon din Game Of Thrones vor face parte si actorii Max von Sydow, in rolul Raven, Richard E. Grant in rolul lui Withnail, şi Ian McShane intr-un rol inca neelucidat de presa americana.

Emilia Clarke alias Daenerys Targaryen, declara recent, cu referire la noul sezon, ca acesta este foarte captivant. “În sezonul următor, cel pe care o să îl filmăm în curând, nu este timp de pierdut. Este doar acțiune! Moment șocant după moment șocant! Scenă eroică după scenă eroică. Și Dany este o parte din toate acestea.”, si-a explicat rolul Emilia Clarke.

Imaginile prezentate de HBO vin dupa ce, zilele trecute, televiziunea americana a lansat un teaser pentru cel de-al saselea sezon al seriei „Game of Thrones” (Urzeala Tronurilor), un clip alcatuit dintr-un amalgam de secvente din seriile anterioare dar care dezvaluie un dialog intre Bran Stark si Corbul cu trei ochi care face parte din sezonul ce va fi lansat in luna aprilie.

Fragmentele de scene alese din seriile anterioare se deruleaza pe fundalul sonor asigurat de discutia dintre Corbul cu trei ochi (vocea lui Max von Sydow) si Bran Stark (interpretat de Isaac Hempstead Wright).

‘Noi privim. Noi ascultam. Si noi ne aducem aminte. Trecutul este deja scris. Cerneala s-a uscat”, ii spune corbul lui Bran Stark in timp ce imaginea este fixata pe Jon Snow exact in clipele dinaintea mortii sale care a pus capat sezonului 5 al serialului.

„Ei nu stiu nimic din cele ce se vor intampla”, ii raspunde Bran Stark mentorului sau, cuvinte care capata cu atat mai multa greutate cu cat, prin sezonul 6, seria „Game of Thrones” trece dincolo de „terra ferma” cartilor publicate in seria „Cantec de gheata si foc” si patrunde in „terra incognita” a volumului sase din serie care nu a fost inca publicat.