Galaxy J. Cum arata noul smartphone lansat de Samsung (VIDEO)

Data: 18/11/2013 | Autor: .

samsung-galaxy-J-gadgetreportSamsung a lansat, prin intermediul operatorului japonez de telefonie mobile DoCoMo, un nou smartphone din seria Galaxy. Botezat cat de poate de simplu “J”, telefonul cu numar de serie SGH-N075T vine cu specificatii de top si va fi destinat, in principal, pietelor asiatice.

Samsung Galaxy J prezinta un display Super AMOLED de 5 inchi, full HD, un procesor Qualcomm Snapdragon 800 si 3GB de RAM. Telefonul, ce ruleaza Android 4.3, va fi disponibil in mai multe variante de culoare, de la Roz Coral la Alb Satin si Albastru Lapis.

Smartphone-ul vine cu doua camere, una de 13,2 MPcu senzor BSI CMOS si LED flash, si o a doua de 2,1 MP, pe partea frontala.

Galaxy J are un spatiu de stocare de 32GB extensibil la 64GB  prin microSD. Telefonul are o baterie de  2600mAh si prezinta toata gama de servicii de conectivitate, de la 3G la 4G, Wi-Fi, Bluetooth, GPS/A-GPS si NFC.

Potrivit specialistilor, telefonul este cotat undeva intre Galaxy S4 si Note 3 din punct de vedere al performantelor. Pretul nu a fost anuntat insa, cel mai probabil, se va situa intre cele doua telefoane de top lansate recent de constructorul sud-coreean.

Primele date arata ca telefonul va ajunge in magazinele din Japonia si Taiwan in timpul sarbatorilor de iarna. Niciun cuvant despre posibila comercializare internationala a acestuia.