Galaxy Note 20 va readuce o opțiune căutată de clienți. Cele mai noi informații

Galaxy Note 20 va readuce o opțiune căutată de clienți. Cele mai noi informații

După seria Galaxy S20 și Galaxy Z Flip, sud-coreenii de la Samsung se pregătesc de lansarea noii generații de phablete Galaxy Note 20 și, posibil, a celei de-a doua generații a Galaxy Fold, relatează GadgetReport.ro

Ultimele zvonuri din piață anunță faptul că seria Galaxy Note 20 va fi formată din trei telefoane și ar urma să fie lansată în luna august, în cadrul unui eveniment Samsung Unpacked, acolo unde am putea afla și primele informații despre Galaxy Fold 2.

Ultima zvon legat de Galaxy Note 20 vine de la SamMobile și anunță reînvierea unei facilități căutate de mulți utilizatori – slotul pentru card de memorie.

Site-ul afirmă că Samsung a început dezvoltarea lui Galaxy Note 20, iar unul dintre modelele Note 20 (SM-N981) va veni cu 128 GB spațiu de stocare. 

„Și ce dacă?” e întrebarea care ne vine în minte imediat. La urma urmei, flagship-urile Samsung ar trebui să fie livrate cu cel puțin 128 GB memorie flash, cum a fost cazul telefoanelor Galaxy S20.

Însă fanii seriei Note ar putea să-și amintească că Galaxy Note 10 este livrat cu 256 GB de stocare internă și fără suport microSD.

Dacă această zvon despre Note 20 se dovedește a fi real, ar putea confirma, la pachet, două dintre zvonurile din ultima vreme. În primul rând, Samsung va dezvolta și o versiune mai ieftină de Note 20, cu 128 GB, probabil intitulată Lite.

Pe de altă parte, informația arată că este probabil ca Samsung să readucă stocarea microSD.

Este prematur să vorbim despre prețurile seriei Note 20, însă nu este exclus să avem ceva surprize.

Telefoanele din seria Galaxy S20 sunt destul de scumpe și nu este exclus ca sud-coreenii să vină că o mișcare surprizătoare în piață, urmând să vândă seria Note 20 la prețuri ceva mai mici decât prețurile de listă de anul trecut. În 2019, Note 10 a fost scos la vânzare la 899 euro, în timp ce  S10 avea un preț de pornire de 749 euro.

Specificatiile lui Samsung Note 20

Din punct de vedere al designului, nu vom vedea modificări semnificative față de seria S 20, cu excepția, bineînțeles, a prezenței stylus-ului definitoriu pentru seria Note și a suitei de aplicații dedicate.

Seria Note 20 va fi propulsată de procesorul Qualcomm Snapdragon 865, pe 7 nm, pentru SUA și China, și de un Samsung Exynos, pe 7 nm, pentru Europa. Ambele procesoare vor fi acompaniate de 8-12 GB de RAM LPDDR5X, în funcție de versiune.

Telefoanele vor fi, bineînțeles, 5G și vor beneficia de cel mai nou standard de încărcare wireless, care le va asigura încărcarea acumulatorilor de 5000 mAh în numai 40 de minute.

GadgetReport.ro relata, de altfel, că cel mai probabil din 2021, flagship-urile nu vor mai avea încărcătoare clasice și vor trece de încărcarea exclusivă wireless.

La capitolul camere, vom avea, seria Note 20 va include în standard suita prezentă și pe Galaxy S20 Ultra, cu mici îmbunătățiri în zona de software.