Galaxy S7 Edge, prezentat din greşeală pe site-ul Samsung

Data: 3/02/2016 | Autor: .

samsung-galaxy-s7-edge-captura-gadgetreport.ro

A început numărătoarea inversă până la momentul lansării noilor telefoane Galaxy S7 şi Galaxy S7 Edge, iar sud-coreenii de la Samsung par nerăbdători să îşi laude smartphone-urilor. Doar aşa poate fi explicată lansarea, din greşeală, pe site-ul oficial, a unei imagini cu Galaxy S7 Edge.

Momentul, surprins de presa internaţională, a fost corectat imediat de sud-coreeni, nu înainte însă ca jurnaliştii să capteze imaginea cu telefonul, apărută în secţiunea dedicată display-urilor Edge.

Fotografia vine să confirme ceea ce ştiam deja – faptul că, din punct de vedere vizual, Galaxy S7 şi Galaxy S7 Edge nu se vor deosebi prea mult faţă de generaţia S6, cu excepţia profilului camerei principale, care va fi ceva mai subţire.

Cele două telefoane vor fi prezentate în cadrul evenimentului #TheNextGalaxy, care va avea loc pe 21 februarie, cu ocazia Mobile World de la Barcelona.

Specificaţiile noii generaţii Galaxy S7 includ un ecran de 5.1-inch cu rezoluţia de 2560×1440 pixeli, un procesor octa-core Exynos 8890 (versiunea internaţională) sau Qualcomm Snapdragon 820 (versiunea pentru SUA şi Asia) şi 4 GB de RAM.

Galaxy-S7-ans-S7-Edge-imagini-gadgetreport.roTelefoanele au o placă video Adreno 530 GPU, o cameră de 12 MP şi o alta de selfie de 5 MP, alături de 64GB spaţiu de stocare.

Pe piaţa românească, telefonul va fi disponibil în varianta cu procesor octa-core Exynos 8890, dezvoltat de Samsung, şi 4 GB de RAM.

Noul procesor are patru nuclee pe 64 de biți ARMv8 şi alte patru Cortex A-53 care, împreună, oferă o performanţă mai bună cu 30% faţă de versiunea precedentă, Exynos 7420, prezentă pe Galaxy S6 şi Note 5. Şi consumul de energie este mai mic, cu aproximativ 10%.

Noua soluţie tehnică, dezvoltată pe 14 nm, va permite viteze de descărcare de până la 600Mbps și viteze de upload de aproximativ 150Mbps, graţie modemului cat.12/13.

Dincolo de aceste facilităţi, noul Samsung Galaxy S7 ar urma să revină la standardul IP68, fiind rezistent la apă şi praf, şi să includă o nouă soluţie de optimizare a bateriei, care va încărca telefonul în 15 minute!
Telefonul va avea şi alte facilităţi interesante, printre care conectorul USB Type-C port, şi va rula noul sistem de operare Android 6.0.